Şimdi Ara

ACİL YARDIM GSSTORE'DAN SİPARİŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gsstore'den sipariş vermeye çalışıyorum ama olmuyor Kredi kartınız günlük kullanım limitini doldurmuştur diyo.5 defa denedim ama her defasında aynı hatayı verdi.Daha sonra Sipariş Takipi sayfasına tıkladım ve şu görüntü geldi çok korkuyorum yardım edin sonra 5 defa 159 tl çekmesinler hesabıma baktım çekim yapmamışlar ama daha sonra çekerler mi yardım edin lütfen ne yapmalıyım ?

ACİL YARDIM GSSTORE'DAN SİPARİŞ

• ödeme yapılamadı diyor. ama sen yinede mesaj atarak sor bu konuyu çekmesinler üst üste
  • 5 kere alış-veriş yapmışsın,sipariş numaralarıda farklı.ya kart limitin doludur çekemediler ya da banka güvenlik önlemi aldı yarın önce bankanı ara
  • Ödeme yapılamayan tüm siparişler 2-3 gün içinde silinir rahat olabilirsin hiçbir şey olmaz. Anlaşılan o ki limitin yok kartında. Özel Mesaj at site yönetimine istersen rahat edemezsen..
  • Yapma zaten 10 gün oldu hala gelmedi siparişler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala aynı şeyi söylüyo ödeme yapılmamış zaten baktım hesabıma aynı bakiye zaten 5 tane çekilecek bakiye yok 1 tane çekebilir ama korktum bakiye olunca daha sonra çekmesinler
  • RoLaN R kullanıcısına yanıt
    Maaş kartı zaten Akbank Neo içinde 1 tane siprariş verecek kadar bakiye var ama hiç birini kabul etmedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİPARİŞ HAKKINDA YARDIM.
    12 yıl önce açıldı
    Amazon.com Ön Sipariş Yardım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bende kendi hesabımdan iki farklı adrese (aynı il içinde) sipariş verdim. arkadaşımın siparişi gelmesine benimki gelmedi. sipariş takibine girince de kargo bilgisi bulunamadı diyor, nasıl bir yol izleyebilirim sizce. mesaj filan gönderiyorum ama cevap yok
  • merenkisa kullanıcısına yanıt
    cevap bazen bir saat içinde bazen 1 gün sonra veriyorlar. işine gelenlere cevap veriyorlar yani.
    ellerinde olmayan ürünleri satışa çıkardılar şimdi de işin içinden çıkamıyorlar anlaşılan. ben 24 ocakta vermiştim siparişi 10 gün oldu daha temin edemediler ürünleri. iptal edin siparişimi diyorum iptal de etmiyorlar. soğuttular bir daha da yapmam bunlardan alışveriş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: megi21

cevap bazen bir saat içinde bazen 1 gün sonra veriyorlar. işine gelenlere cevap veriyorlar yani.
    ellerinde olmayan ürünleri satışa çıkardılar şimdi de işin içinden çıkamıyorlar anlaşılan. ben 24 ocakta vermiştim siparişi 10 gün oldu daha temin edemediler ürünleri. iptal edin siparişimi diyorum iptal de etmiyorlar. soğuttular bir daha da yapmam bunlardan alışveriş.

bende 23ünde sipariş verdim kargolandı yazıyor ama hala gelen giden yok. işin garibi arkadaşımın siparişini 25 ocakta verdim onunki dün geldi. aynı şehir olduğu için aynı anda gelir diyordum ama kargo takip bilgisi filan da yok ilginç valla, dediğiniz gibi gidip mağazadan almak daha mantıklı bende ayar oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: merenkisa

quote:

bende 23ünde sipariş verdim kargolandı yazıyor ama hala gelen giden yok. işin garibi arkadaşımın siparişini 25 ocakta verdim onunki dün geldi. aynı şehir olduğu için aynı anda gelir diyordum ama kargo takip bilgisi filan da yok ilginç valla, dediğiniz gibi gidip mağazadan almak daha mantıklı bende ayar oldum

kargolandı yazısı belli bir süreden sonra otomatik yazıyor. hiç bir anlamı yok onu yazmasının. kargo takipte fatura kesildi demesi lazım yolllanmış olması için.
    ben dün mesaj atmıştım iptal edin istemiyorum diye aradan 24 saatden fazla geçmesine rağmen cevap yazmadılar. biz takımımıza katkı olsun diye bir ton sipariş veriyoruz onlar bizi resmen enayi yerine koyuyorlar ona üzülüyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: merenkisa

quote:

kargolandı yazısı belli bir süreden sonra otomatik yazıyor. hiç bir anlamı yok onu yazmasının. kargo takipte fatura kesildi demesi lazım yolllanmış olması için.
    ben dün mesaj atmıştım iptal edin istemiyorum diye aradan 24 saatden fazla geçmesine rağmen cevap yazmadılar. biz takımımıza katkı olsun diye bir ton sipariş veriyoruz onlar bizi resmen enayi yerine koyuyorlar ona üzülüyorum.

doğru diyorsun hocam. neyse artık acelesi yok zaten bekleriz ama en azından doğru bilgi verseler bizde rahat oluruz yani

• megi21 kullanıcısına yanıt
    Benide soğuttular valla hiç ilgilenmiyolar banka bilir diyo adam bankayı ara diyo ama bilerek aramıyorum istemiyorum onların ürününü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.