Şimdi Ara

Acil Yardım Drop Yiyorum !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son 2-3 gündür şöyle bir sıkıntım var maça giriyorum sağ yukarda kırmızı bir yazı ile bağlanma sorunu otomatik bağlanma 25sn gibi bir yazı çıkıyor ama 2-3 saniye sürüyor.bu olay durmadan oluyor internet hızım iyi pingim 45-55 arası değişiyor fakat sorunu anlamış değilim.herkes doruyor olduğu yerde 3-5 sn sonra bir bakıyorum herkes gitmiş zaten yada biri gelmiş beni öldürmüş.çok gıcık oldum bu soruna bilen varsa lütfen yardım etsin.bu arada wifi ile bağlanıyorum internete.şimdiden teşekkürler

• İnternete wi-fi ile bağlandığından dolayı olabilir
  • peki nasıl düzeltebilirim ?
  • Daedric D kullanıcısına yanıt
    bu sorun internetinle alakalı bir sorun. wifiden oynuyorsan bir eternet kablosu al pcyi kablo ile bağla belki düzelir
  • Wi-fi sinyali güçsüzlüğünde,bant genişliğinden,veri yolu akışıdndan dolayı olabilir. İmkânınız varsa yukarıda arkadşın bahsettiği üzere ethernet kablosunu kullandığınız pc ye bağlayıp öyle deneyin. Ya da iss nizde sürekli gidip gelmeler olabilir. Bunu modemden anlyamazsınız(eğer 2-3 dklık yaşanmıyor ise). Ağ bağlantıalrından gelen giden veriye bakın bir. Varsa nette sorun kullandığınız iss m.hizmetlerini arayıp danışabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direk İnternet kablosunu takamıyorum malum evde wifi kullanılıyor iss muhabbetini hala anlamış değilim :D
  • Daedric D kullanıcısına yanıt
    Bu arada Daha önceden de wifi den girmeme rağmen böyle bir sorun yoktu son zamanlarda olmaya başladı.Akk değil ondan eminim zaten yeni yenilendi Akk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daedric -- 18 Aralık 2015; 20:04:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BEYLER Bİ YARDIM EDİN ACİL
    9 yıl önce açıldı
    LİNEAGE 2 YARDIM ACİL!!!!!
    20 yıl önce açıldı
    KAFAYI YİYECEM ACİL YARDIM!!!!
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.