Bildirim
acil yardım cuma telefon alıncak
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Nokia'yı unut bir kere, symbian ile sürünürsün. Android almalısın. Sana Xperia Neo V öneririm. (620 TL) Hepsinden daha iyidir
W nin işlemcisi 1.4 ama çipleri aynı yani oc yapılarak 1.4 yapılabilir neo v hatta ben 1.8 kullanıyorum nightelf kernel ile 2.3.4 uçuyor telefon -
quote:
Orijinalden alıntı: khanjui
Nokia'yı unut bir kere, symbian ile sürünürsün. Android almalısın. Sana Xperia Neo V öneririm. (620 TL) Hepsinden daha iyidir
W nin işlemcisi 1.4 ama çipleri aynı yani oc yapılarak 1.4 yapılabilir neo v hatta ben 1.8 kullanıyorum nightelf kernel ile 2.3.4 uçuyor telefon
Hocam nerede 620 TL ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ay hoşt ulan
quote:
Orijinalden alıntı: khanjui
W nin işlemcisi 1.4 ama çipleri aynı yani oc yapılarak 1.4 yapılabilir neo v hatta ben 1.8 kullanıyorum nightelf kernel ile 2.3.4 uçuyor telefon
Hocam nerede 620 TL ?
Sanalreyonum da olması lazım. Mobilim bakmıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X