Şimdi Ara

.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 18 Kasım 2022; 16:55:45 >

• Hosuna gittiyse al hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oflu6134

MERHABA arkdaşlar.Huawei ideos x5 telefonumu satıp üstüne para ekleyip arc s almak istiyorum.Telefonun tipi beni ezelden beri kendine çekti...Sorun şu telefonun kronik sıkıntıları varmı?

bu arada arc s e karşılık düşenebileceğim bir telefonda Htc 3 d evo.

kornik sorunu kasa çatlaması arc s in 3d evo daha iyi seçenek gibi ama oda kalın bi telefon sana tavsiyem htc sensation xe olur ama 1000 tl civarı o alamam dersende onu xperia solayı incele derim
  • donanim olarak ace 2 daha iyi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Müslümano Ronaldo

quote:

MERHABA arkdaşlar.Huawei ideos x5 telefonumu satıp üstüne para ekleyip arc s almak istiyorum.Telefonun tipi beni ezelden beri kendine çekti...Sorun şu telefonun kronik sıkıntıları varmı?

bu arada arc s e karşılık düşenebileceğim bir telefonda Htc 3 d evo.

kornik sorunu kasa çatlaması arc s in 3d evo daha iyi seçenek gibi ama oda kalın bi telefon sana tavsiyem htc sensation xe olur ama 1000 tl civarı o alamam dersende onu xperia solayı incele derim

arc değilde s alsam söylediğiniz telefonlardan iyi mi

se arc s ilk çıktığında galaxy s3 htc one x gibi amiral gemisi üründü, güzel telefondur ama ben olsam almam şahsen nedeniyse hem eskidi hemde güncelleme almıyor artık sanırım bide çoğu kişinin yaşadığı kasa çatlaması problemi var, iyi yönleride var tabi ekranı büyüktür mesela görünüşü güzeldir, hdım çıkışı vardır ve multimedya telefonu olarak iyidir, kamerası iyi diye biliyorum, kısaca sana tavsiyem arc s almaktanda onun fiyat aralığındaki ve daha yeni olan galaxy ace2 yada sola almandır

• Fazla fark olmayacak + Sony de o kadar custom rom desteği yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • one xlerde bir secenek tabii.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Baymak marka kombim dondu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.