Şimdi Ara

ACİL YARDIM!!! BENQ FP202W mi yoksa SAMSUNG 205BW mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir iki gün içinde 20" benq fp202w yada samsung 205bw alıcam ama hangisini alma konusunda kararsızım..
    araştırdığımda birini öne çıkaran bi özellik bulamadım, fiyatları da hemen hemen aynı o yüzden
    yardımcı olabilirseniz sevinirim..

• selam, samsung 205bw yada benq fp202w alacağınıza, üstüne 50 milyon gibi bir fiyat ekleyip Samsung 225bw 22" Widescreen 5 ms 16.7 milyon gelişmiş TN panel monitörü almayı düşünebilirsiniz. onun için bu ikisini de kesinlikle önermem samsung 225bw varken.

ama 50 milyon veremeyeceğim derseniz Samsung 205BW almanızı öneririm. 6ms 700:1 kontrast

Benq FP202W de ise 8 ms 600:1 kontrast

ve benq ile samsung un ürünü aldıktan sonraki garanti, servis, müşteri memnuniyeti vs. gibi durumlar karşılaştırıldığında açık ara Samsung diyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

selam, samsung 205bw yada benq fp202w alacağınıza, üstüne 50 milyon gibi bir fiyat ekleyip Samsung 225bw 22" Widescreen 5 ms 16.7 milyon gelişmiş TN panel monitörü almayı düşünebilirsiniz. onun için bu ikisini de kesinlikle önermem samsung 225bw varken.

ama 50 milyon veremeyeceğim derseniz Samsung 205BW almanızı öneririm. 6ms 700:1 kontrast

ve benq ile samsung un ürünü aldıktan sonraki garanti, servis, müşteri memnuniyeti vs. gibi durumlar karşılaştırıldığında açık ara Samsung diyorum.

aynen katılıyorum..
    50 lira fark için 2" küçük modeli almak hata olur..
  • Benq kullanıyorum memnunum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fortress34

quote:

selam, samsung 205bw yada benq fp202w alacağınıza, üstüne 50 milyon gibi bir fiyat ekleyip Samsung 225bw 22" Widescreen 5 ms 16.7 milyon gelişmiş TN panel monitörü almayı düşünebilirsiniz. onun için bu ikisini de kesinlikle önermem samsung 225bw varken.

aynen katılıyorum..
    50 lira fark için 2" küçük modeli almak hata olur..

o biraz faklı bir olay 205 te kendine göre iyidir ama genel anlamda tabi ki tercihe bağlı samsung gene 50 lira için samsung tan şaşılmaz derim bende

• ayrıca buradan bakabilirsin samsung başarılı dır.http://forum.donanimhaber.com/m_9690789/tm.htm
  • benq'da çok az backlight sorunu var gördüm ben ama çook az, samsung'dada çok az renk sorunu var çook az ama hangisini seçersem diye sorarsanız samsung herzmn
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

+1
  • Biraz eski kalmış konu ama TN panel nasıl 16.7 milyon renk olabiliyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.