Şimdi Ara

ACİL YARDIM! Alt kategori oluşturma???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba seçmeli bilgisayar dersinden hoca site yapın dedi derste anlattı falan.Hazır şablon indirdim(simple templates).Menüye alt kategori ekleyemiyorum.Nasıl yapababilirim.(Site işlerinde fazla bilgim yok size göre basit bir durumdur belki)Mesela resimde ilimiz kategorisine alt kategori nasıl ekleyeceğiz?

    ACİL YARDIM! Alt kategori oluşturma???







  • #category ve #subcategory sistemini araştırmalısın. Sorunun çözülecektir.
  • Dentrax D kullanıcısına yanıt
    hocam birde her menüye ayrı html sayfası hazırlıyorsun ya bunu nasıl yazacağız mesela şunda? ACİL YARDIM! Alt kategori oluşturma???
  • html de <ul><li></li></ul> taglarıyla alt kategori oluşturabilirsin, css le alt kategorileri gizleyebilir ve yine css ya da javascriptle açılır kapanır yapabilirsin, bu konuda çok fazla örnek bulabilirsin. Diğer soruna gelince, yine sıfırdan bir html sayfa oluşturup ismine iletisim.html dersen o resimdeki link "İletişim" yazısına tıkladığında seni o sayfaya yönlendirir. <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=125329744&url=iletisim.html" data-href="iletisim.html"></a> yazan kod bloğu seni verdiğin linklere yönlendirir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.