Şimdi Ara

acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim bir arkadaşımda asus vw193d marka modelde ekran var .tv değil .Diyorki dvd player ı direkt yada bir kablo yada başka türlü bir yolla ekrana bağlayıp film izleyebilirmiyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: multisongohan

arkadaşlar benim bir arkadaşımda asus vw193d marka modelde ekran var .tv değil .Diyorki dvd player ı direkt yada bir kablo yada başka türlü bir yolla ekrana bağlayıp film izleyebilirmiyim.

Monitörün arkasındaki bağlantı seçeneklerini de yazsaydınız keşke.

@edit: Monitörü inceledim. Sadece D-sub giriş var. Eğer DVD Playerde D-sub çıkışı var ise direkt bağlayıp seyredebilirsiniz. Sesi başka bir kaynaktan alabilirsiniz. Eğer DVD Pleyerde D-sub çıkış yok ise, HDMI çıkış var ise HDMI to DVI dönüştürücü kullanabilirsiniz. Onun devamına da DVI to D-sub dönüştürücü eklersiniz. Seyredebilirsiniz. Sesi yine başka bir kaynaktan almanız gerekecek. Fakat bu son yazdığım seçenek bayağı fantazi gibi duruyor. Çok gereksiz.

Masaüstü bilgisayara DVD ROM takarak ta seyredebilirsiniz. DVD Player+Monitör kombinasyonu çok zor gibi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topaz42 -- 16 Kasım 2013; 10:20:41 >

• teşekkür ederim cevabınız için durum aynen anlattığınız gibi oldu en güzeli ucuzundan usb den film okuyan tv almak uygun fiyata
  • quote:

Orijinalden alıntı: multisongohan

teşekkür ederim cevabınız için durum aynen anlattığınız gibi oldu en güzeli ucuzundan usb den film okuyan tv almak uygun fiyata

Rica ederim. En uygunu dediğiniz gibi. TV almak.

• 2 inci alınabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    acil yardım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.