arkadaşlar lütfen ban bugün acil bir bilgi lazım bügün ekran kartı alacam fakat atinin hangi versiyonunu alsam diye karar veremiyorum ben 256 mb 9550 almayı düşünüyorum siz ne diyorsunuz işlemcim amd sempron +2800 lütfen yardımlarınızı esirgemeyin ilginiz için şimdiden teşekür ederim.
Sistemin agp heralde. 9550 miyadını çoktan doldurdu.
SAPPHIRE X1600PRO AGP8X 145$+kdv alabilirsin.
9600den aşağısğ yaramaz hem alıyosan 128 liğini al 256 lığı işe yaramaz
valla birazda ekonomik ve kaliteli olursa sevinirim olsa sevinirim uygun olsa sevinirim.
256 niye işe yaramıyorki.
eski kartların çoğunda 256 ram pazarlama stratejisi için oluyo kalitesiz ram kullanılıyo senin alacağın karttada öyledir okarta 256 ram gereksiz sırtına yük başka bişey değil kardeş bellek herşey değildir 256 olması bişey kazandırmaz sana
256mb 9600xt al senin bilgisayara göre daha üstüne gerek yok
fakat ben 256 lık bir işlemci istiyorum çünkü bende zaten 128 mb 5200 var oyüzden bana 256 mb lık işlemci lazım.
256 mb lik işlemci die bişe yok gpu ve bellek arsındaki veri yolu 256 bit olanlar ver böyle dieceksin 256 bitlik ekran kartı ok onlar pahalıdır ucuzunu ikinci el bulursun sen bi fiyat belirt biz sana çıkaralım ekran kartlarını
120 TL ye kadar çıka bilirim fizikızı yüksek ola iyi olur şimdi aklıma geldi oyun oynarken en önemli olan şeylerden bir tanesi de bu zaten.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme