Şimdi Ara

Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün Pc ye format attım sırf autorun. inf virüsünden kurtulabilmek için ama malesef bugün tekrar geldi + üstüne daaha adını bile duymadığım virüsler çıktı
    temp dosyasında acaba nasıl bi çözüm önerirsiniz autorun.inf için vede resimdeki virüsler için antivirüs yükleyip denemek istemiyorum çünkü bi tane yüklüyorum virüsü silemiyor vede kendisinide kaldıramıyorum
     Acil Yardım

(Not:Autorun Virus Remover de işe yaramıyor)

• autorun. inf virüsünün ilacı "amvo kill"

diğer virüsler için "avira antivir premium" programı kur ve bilgisayarını tarat.

bu da olmadı dersen "a-squared anti-malware" programı kur ve bilgisayarını tarat.

kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 14 Eylül 2010; 15:07:21 >
  • illede program yüklemeden silmek istiyorum diyorsan çalışan virüsün yolunu not et bir yere ve bilgisayarı güvenli modda başlat. daha sonra o yolda bulunan virüsleri sil ve yeniden başlat. ama yinede programla temizlemeni öneririm.

bir çok virüs programı denedim, panda çok iyi. nortonda baya geliştirmiş kendisini. bunların demo version bile kursan temizlerisin.. kolay gelsin..
  • ilk önce teşekkürler yardımınız için
    avira antivirüsü denedim açılır açılmaz acayip bi hatayla kapandı engelleyemedi
    amvo kill i denedim ancak tempdeki bi kaç virüsü sildi autorun.inf hala kaldı ve tanıyamadı
    panda gerçektende iyi bi antivirüs gibi görünüyor çünkü virüsleri tanıdı hepsini tempdekileri silerken autorun.inf yi sildi dediği halde silemedi ve yeniden çoğaldı virüs nortonu ise yüklemedim çünkü en son yüklediğimde aşırı zorlanmıştım kaldırırken
    Son çare olarak bi arkadaş gelmişti yanıma format atmayı soruyordu ona göstermek amaçlı ve virüsleri arada silmek için formatladım
    Her şey için teşekkürler ama bu autorun.inf hala tüm kartlarımda ve flaş belleklerimde bulunuyor
  • arkadaşım nod32 yi tavsiye ederim bu konularda 10 numara. eğer full versiyonu elinde yok ise özel msj ile ulaş sana göndereyim mail ile. yükleyip link koymak isterdim ama sanırım forum kurallarına aykırı :) autorun u sildikten sonra tekrar oluşturmak için yazılım da var elimde yani ilacın bende diyebilirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi white00 -- 15 Eylül 2010; 6:33:00 >
  • autorun ile başım belada "white00"arkadaşım

suratli@hotmail.com

mail atarsan sevinirim
  • mailin gönderildi arkadaşım ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.