Şimdi Ara

ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SELAM arkdslar ben gecen gun msn bir sey kabul ettim butun şiflerımı ele gecirmişler .. sonra xp yenıden kurdum bugun yenı şiflerım gene gitmiş onlara ben bu pc format atacam ama nasıl ghost cd var kullanmayı bilmiyorum ms dostan atmak ıstedım baslangıc dısketım yok BİR YARDIMCI OLURSANIZ SU İŞKENCEDEN KURTULAYIM PLS...

• antivirus kur.. kaspersky, nod32, mcafee ve tarat..
    antispyware kur microsoft antispyware iidir ve tarat..

bu taratlamaları güvenli kipte yap ve sonra şifreni değiştir.. programları uptade yapmayı unutma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MicroCube -- 27 Eylül 2005, 20:53:11 >
  • evet iyi bir antivirüs kur ayrıca antikeylogger lar var ama iyi bir antivirüste bu işi gayet iyi görür
  • butun antı vurus proglarını yukledım tarattım o dediklerın zaten gene yuklu pc de hatta online adreslerde bile tarattımm bulamadı format atmam lazım benım
  • pc ye format atmak için XP Cd si yeterli
    xp cd si ile bilgisayarı boot edeceksin. (biostan ilk açılış sürücüsü olarak CDROM ayarlı olacak)
    sonra XP yi bilgisayarını formatlayarak kurabilirsin.

Norton Ghost Cd si nasıl peki? yani bilgisayarının yedeği CD de mi var yoksa sadece ghost programı mı var cd de? eğer yedeği cd de kayıtlıysa format atmana gerek yok. Cd den yedek geri yüklenirken zaten format atılmış oluyor.

Sorundan anladığım bu. Başka birşey sormak istiyorsan sorabilirsin.
  • antivirüslerin güncellemesini yapıyormusun yakalaması lazım hem format atsan aynı sorunla yine karşılaşa bilirsin ilerde... giden gittikten sonra format atsan ne olacakki?
  • sadece ghost programı varda cd de su anlatıgın olayı bastan biraz daha acarmısın anlayamadım bepk xp cd takınca eskısını secili alanı sil diyor silip yenısını yukluyor ben öle ıstemiyorum kople c:format yaziyoruz ya onu demek ıstiyorum acık anlatırsan cok sevınırım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    Acil yardım
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet guncelliyoruma ma gene olmuyor bir kere bulasmıs kople sılmam lazım
  • arkadaşım birazcık forumda kalırsan ayrıntılı bilgi vereceğim.
  • arkadaşım windows xp yi nasıl kuracağını ve formatlayacağını resimlerle anlatan şu siteyi bir gez. resimlerdekiler ingilizce, anlatım türkçe ama sanırım anlarsın.

http://www.bilgisayardershanesi.com/wown_htm/wxpinstl.htm
  • tşkler yardımın ıcın arkdsım kızacaksın ama :)) kurulum biliyorumda hani ms dostan format diyorya onu nasıl atacagım o yooladın sayfa aynı xp cd takaiyorum eskısını siliyo yenısını yukluyo c: format atıp siliyosun ya baslangıc dısketiyle onu soruyorum:)))
  • evet selenvirus arkadaşımızın dediği gibi. XP ile birlikte dos devri kapandı. artık herşeyi CD den yapabiliyorsun. Formatı da CD den atıyorsun. başlangıç disketine falan gerek yok. yalnız formatlama seçenekleri arasında HIZLI format at diye bir seçene var. Hızlı değil de yavaş formatı tercih et ve güvenliğin ve performans açısından NTFS olarak formatla.
  • tsklerrr arkdslar ben bastan yuklşuyum geliyimmm.. bana musade salıcakla kalın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.