Bildirim
acil yardım!!!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bendede ayni sorun var geri getirmenin yolu yok gibi 1 hafta beklicem bakalim duzelmezse artik baska hesap acip kascam :S -
1 hafta sonunda düzelme ihtimali varmı ki_? -
bilmiyorum iste belki aktivasyon yapmayinca duzelir diye umut ediyorum -
quote:
Orjinalden alıntı:
subject: account informaion change
hi customer support, when i update my account information, i set my new mail wrong. so i cant update my account.
click and buy 9 digit id/kesn code: ****
i need to change my account mail ****@hotmail.com or update my account again
thanks for help.
pre ve preye ait bilgileriniz varsa bunu "account information change" basligi altinda ticket olarak gonderebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpc -- 14 Ocak 2008; 9:26:38 > -
quote:
Orjinalden alıntı: mpc
quote:
Orjinalden alıntı:
subject: account informaion change
hi customer support, when i update my account information, i set my new mail wrong. so i cant update my account.
click and buy 9 digit id/kesn code: ****
i need to change my account mail ****@hotmail.com or update my account again
thanks for help.
pre ve preye ait bilgileriniz varsa bunu "account information change" basligi altinda ticket olarak gonderebilirsiniz.
tesekkurler ama pre yok malesef :) -
güvenci abi saolsun ticket attık bakalım cvp bekliyorum ko dan
alien23 kanka ticket örneği için saol yinede
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çılgın_mage -- 14 Ocak 2008; 10:35:52 > -
ticket ornegini mpc verdi neyse pre yoksa bosa attin ticket klasit otomatik cvplar geliyor ilgilenmezler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X