Şimdi Ara

Acil yardim !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
83
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar internetin pahaliligi yuzunden aldigim interneti 5 kisi paylasip parayi 5 e boluyorum 100 mbit 150 akk internet im var superonline nin fiber interneti ile simdi gelelim konumuza
    Interneti diger dairelere cat6 kablo ile dagitiyorum baglantilarim su sekilde saglaniyor
    Fiber modemi hg355s huawei nin modemi 4 tane lan portu var
    Bu portlardan biri bnm evin icindeki tp link wr940n access point e kablo ile bagli o bnm evin icine yayin yapiyor odamdan inter et daha iyi ceksin diyede tp linkwa850re menzil genisleticiyi kullaniyorum
    Diger dairelerede bir adet cat6 kablo ile bacadaki tp link sg1008d
    switch e giriyor burdanda 4 daireye gidiyor bu 4 dairedeki modemlerde hepsi tp link modem olup Mr3420 Wr843n Wr940n
    W8961n bu modemde dhcp kapali sadece bu modemlere switch den cikan cat6 kablolar gidiyor ve giriyor ama internet hizim 100 mbit olmasina ragmen aksam vaktinde 15 mbit i gecmiyor bnm evdeki access point aliyorum ama ana modemde 100 mbit i goruyorum bu doger modemlerin verdigi ip ana modemde cakisma yaratirmi yada baska bir cozum yolu varmi kablo uclarini kontrol ettigimde hepsinde 1 gbit baglanti hizi olup modem soketlerinin 100mbit olmasindan kaynakli 10p e dusuyor ama switc gbit destekli simdiden yardimlar8nizdan dolayi teskkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pls

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.