Bilgisayarınız üzerinden birden fazla kişi ile block out yüklenmesi sonucu adsl bağlantınızın msn adresiniz üzerinden block edildiği anlaşılmıştır.Türk Telekom tarafından yapılan araştırmalar sonucu msn adresleri kötü amaçlı kişiler tarafından kullanılmaktadır ve mevcut bağlantınız üzerinden Avrupa ülkeleri ile telefon görüşmeleri yapıldığı tespit edilmektedir.Bu suç oran artışını azaltmak için telekominasyon turk isimli bütün msn mail adresleriyle yakınen takibe alınacaktır.Msn adresinizin güvenli bir şekilde TTNET tarafından güncellenmesi ve hakkınızda yasal işlem yapılmaması için mevcut msn adresinizin şifre+güvenlik numaranızı(Mailde belirtilen) 2 gün içinde turktelekomcorporation@gmail.com adresine mail yoluyla göndermeniz ;
Aksi halde Turkıye Cumhuriyeti Anayasası Sanal Suç yönetmeliği Yeni düzenlenen Hüküm yasalarına göre 8.maddenin 562.fıkrasındaki ihlal kanun yasa tasarısındaki suçu işlemiş konumda sayılacaksınız.....
Şeklinde devam eden bi mail aldım "TurkTelekom" dan sizce ne yapmam gerekiyo lütfen yardım edin
fake.... bunu yemezsin herhalde...türk telekom ,gmailden mail adresi mi alır ya...güldürme beni.
kesinlikle cevap verme.
genel olarak şunu söyleyeyim hiç bir kurum hiç bir zaman şifre sormaz. hiç bir kurum.
çok teşekkür ederim bizimkilere söyledim bu maili bi yüz ifadesini görseniz babamın.... çok sağolun tekrardan..