ACİLLL!!! ARKADAŞLAR VOLKSWAGEN POLO CLASSİC 1.6 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM İLANA BİR BAKARSANIZ YORUMLARINIZ NEDİR? ENGELLİ KIZ KARDEŞİM VAR 22 YAŞINDA ONUN TEKERLEKLİ SANDALYESİ SIĞAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. 3-4 SENE KULLANIP SIFIR BİR ARAÇ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM 3-4 SENE BENİ İDARE ETSİN HEM DE SATTIĞIMDA ZARAR ETMİYİM. http://www.arabam.com/ilan/sahibinden-satilik-volkswagen-polo-classic-1-6/polo-1-6-cls/5677768
Kız kardeşinin raporu varsa 0 araç al.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
transporter çok daha güzel bi seçenek olabilir sizin için
%90 RAPORU VAR LAKİN BAKANLIĞI ARADIM TESPİT İÇİN ARACI KONTROLE GELİRLER BÜYÜK İHTİMAL KESİLİR KESİLMEZSE DAHİ BAKICI KESİLİR ÜÇ AYLIK TEKRAR VERİLİR DEDİLER.
kubilay kardeşim en fazla 18 bin nakit param var araca baktınız mı kafanıza yattı mı
Araç alınabilinir. Bagajı oldukça derindir. Fakat size tavsiyen station wagon araçlara yönelmeniz.
SalihDemir47S
kullanıcısına yanıt
BENİM BÜTÇEME GÖRE DİYARBAKIR YA DA MARDİNDE BÖYLE BİR ARAÇ YOK KARDEŞİMDEN DOLAYI UZAK ŞEHİRLERE DE GİDEMİYORUM İLANDAKİ ARAÇ İYİ Mİ SİZCE? LPG TAKTIRIRSAM 3-4 SENE BENİ İDARE EDER Mİ TABİ SATTIĞIMDA DA ZARAR ETMEK İSTEMEM
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme