Şimdi Ara

ACİL YARDIM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ACİLLL!!! ARKADAŞLAR VOLKSWAGEN POLO CLASSİC 1.6 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM İLANA BİR BAKARSANIZ YORUMLARINIZ NEDİR?
    ENGELLİ KIZ KARDEŞİM VAR 22 YAŞINDA ONUN TEKERLEKLİ SANDALYESİ SIĞAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
    3-4 SENE KULLANIP SIFIR BİR ARAÇ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM 3-4 SENE BENİ İDARE ETSİN HEM DE SATTIĞIMDA ZARAR ETMİYİM.
    http://www.arabam.com/ilan/sahibinden-satilik-volkswagen-polo-cla ACİL YARDIM !ssic-1-6/polo-1-6-cls/5677768
     ACİL YARDIM ! ACİL YARDIM ! ACİL YARDIM !

• Kız kardeşinin raporu varsa 0 araç al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • transporter çok daha güzel bi seçenek olabilir sizin için
  • %90 RAPORU VAR LAKİN BAKANLIĞI ARADIM TESPİT İÇİN ARACI KONTROLE GELİRLER BÜYÜK İHTİMAL KESİLİR KESİLMEZSE DAHİ BAKICI KESİLİR ÜÇ AYLIK TEKRAR VERİLİR DEDİLER.
  • kubilay kardeşim en fazla 18 bin nakit param var araca baktınız mı kafanıza yattı mı
  • Araç alınabilinir. Bagajı oldukça derindir. Fakat size tavsiyen station wagon araçlara yönelmeniz.
  • SalihDemir47 S kullanıcısına yanıt
    BENİM BÜTÇEME GÖRE DİYARBAKIR YA DA MARDİNDE BÖYLE BİR ARAÇ YOK KARDEŞİMDEN DOLAYI UZAK ŞEHİRLERE DE GİDEMİYORUM İLANDAKİ ARAÇ İYİ Mİ SİZCE? LPG TAKTIRIRSAM 3-4 SENE BENİ İDARE EDER Mİ TABİ SATTIĞIMDA DA ZARAR ETMEK İSTEMEM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.