Şimdi Ara

Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son 5-6 gündür internet hızım acayip yavaş . AKK dolayısı ile biraz yavaşlıyordu ancak ondan kat kat yavaş . Şimdi AKK gelse razıyım . Başka kişilerin internetime bağlandığından şüphelenmeye başladım . 192.168.1.1 adresine giriyorum ancak modemin kutusunu bulamadığım için elimde kullanıcı adı ve şifre yok . Bilgisayarımdan Ağ Bağlantıları kısmına girdim . 2 adet bilmediğim elektronik alet görünüyor . Birisi karşı komşumun tabletiyle aynı isimde . Kendisi bir kere çocuğuna oyun yüklemem için vermişti yükleyip Wi-Fi bilgilerini sıfırlayıp geri vermiştim . Şu an Ağ Bağlantılarında Tabletin kendisi görünüyor . Bağlı olmadığı zamanlarda görülür mü ? Yoksa şu an bağlı mı ? Kafayı yiyeceğim çünkü indirme hızım 50 kbps'i geçmiyor . Yardım edin lütfen .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eugnie -- 25 Mart 2015; 16:36:36 >

• Şifreyi sıfırladım hala ağda gözüküyor . Ancak ana bilgisayarda gözükmüyor . İnşallah bir sıkıntı çıkmaz .
  • Eugnie kullanıcısına yanıt
    Abi Ağ bağlantılarım'ı aç,
    Çalışma grubu Bilgisayarlarını Göster de,
    Boş bi yeri sağ tıkla ve yenile de,
    Az bekle 30sn-1dk, başka bilg. yoksa bağlı deildir.

Not: xp, windows7 ve windows 8 işletim sistemlerinin hepsinde bu yol aşağı yukarı yakındır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eugnie

Arkadaşlar son 5-6 gündür internet hızım acayip yavaş . AKK dolayısı ile biraz yavaşlıyordu ancak ondan kat kat yavaş . Şimdi AKK gelse razıyım . Başka kişilerin internetime bağlandığından şüphelenmeye başladım . 192.168.1.1 adresine giriyorum ancak modemin kutusunu bulamadığım için elimde kullanıcı adı ve şifre yok . Bilgisayarımdan Ağ Bağlantıları kısmına girdim . 2 adet bilmediğim elektronik alet görünüyor . Birisi karşı komşumun tabletiyle aynı isimde . Kendisi bir kere çocuğuna oyun yüklemem için vermişti yükleyip Wi-Fi bilgilerini sıfırlayıp geri vermiştim . Şu an Ağ Bağlantılarında Tabletin kendisi görünüyor . Bağlı olmadığı zamanlarda görülür mü ? Yoksa şu an bağlı mı ? Kafayı yiyeceğim çünkü indirme hızım 50 kbps'i geçmiyor . Yardım edin lütfen .

modeme giriş ip:192.168.1.1 kullanıcı adın:admin şifren: admin veya ttnet.

modemin içinde bir de ttnet kullanıcı adı ve şifren var, internet aboneliği alırkenki sözleşmende yazar, yada yukardaki gibi girip modemin içinde de görebilirsin.

NOT: SAKIN O ŞİFREYİ BİLMEDEN MODEME RESET ATMAYINIZ

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.