Şimdi Ara

Acil! Yanağım şişti , Apse?! Tecrübeli olanlar yardım lütfen! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
51.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Dj.0kaN-dt.MR3

ankaradaysan ilaç veriyim ankarada degilsen ilaç markasını veriyim 2 güne iniyor agrı kesiyor

söylediğiniz şeyler geçici çözüm
    asıl yapılıcak şey ağrı sırasında dolgu yapılır vede diş kurtarılır ama diş iltihap yaparsa o zaman sürekli iltihap yapıcağı için dişi antibiyotikle iltihabı kurutucak sonrada çekip çıkarıcak
    siz daha dişçiliğin kuralını bilmiyorsunuz ama yaşınız küçük tabi tecrübe yokki
  • iyi dişçiye gitmen lazım mesela dişçi,dişi çekerken eğer içinde diş kökü bırakırsa iyi çekemezse o zaman ameliyatla diş etini keserek diş kökünü alması gerekicek
    yada diş kökünü yanlış şekilde sağa sola oynatmadan direk çekerse o zaman çene kemiğini kırabiliyor o zamanda ağzın her zaman yamuk kalabilir sonra ameliyatla kemiği tamir ederler ama ağzın sakat kalır
  • Ben 4 hafta kullandım hala geçmedi şuan iğne oluyorum sonra cektireceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

iyi dişçiye gitmen lazım mesela dişçi,dişi çekerken eğer içinde diş kökü bırakırsa iyi çekemezse o zaman ameliyatla diş etini keserek diş kökünü alması gerekicek
    yada diş kökünü yanlış şekilde sağa sola oynatmadan direk çekerse o zaman çene kemiğini kırabiliyor o zamanda ağzın her zaman yamuk kalabilir sonra ameliyatla kemiği tamir ederler ama ağzın sakat kalır

Hocam adamın gideceği varsa da gitmez artık dişçiye, naptın sen Bu yazdıkların çok uç örnekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

Orijinalden alıntı: baris195

iyi dişçiye gitmen lazım mesela dişçi,dişi çekerken eğer içinde diş kökü bırakırsa iyi çekemezse o zaman ameliyatla diş etini keserek diş kökünü alması gerekicek

Hocam adamın gideceği varsa da gitmez artık dişçiye, naptın sen Bu yazdıkların çok uç örnekler.

birisi diş eti ameliyetı ile kırılmış kalan diş kökü aldırdı,diş eti acayip yarılmış vede şişmişti ağzının yarısı açık şekilde evde geziyordu yemekte yiyemedi,ağzının yarısı açık şekilde sadece patates püresi yiyordu ağlıyordu çocuk

• abse yaptıysa artık o dişten hayır gelmez
  • benimde 20lik diş var az birşey çıktı onun ordaki diş eti şişti ağzımı kapatınca üstdeki diş batıyor birde ağzımı tam açamıyorum ağrı kesici içiyorum günde 3 kere geçmiyecek sanırım 3 gün oldu mecbur bi tedavi falan olacak evdende uzaktayım offf
  • @baris195, az sakin ol.

apse yaptı dediğim dişim çoktan çekildi, benim bahsettiğim diş farklıydı. bugün bir çürük dişim daha çekilecek ve haftaya ayrı bir dişe dolgu yapılacak. dişim geçen hafta çekilirken en ufak bir acı hissetmedim. vesselam.
  • selam arkadaşlar benim daha dün dişim ağrıyordu çok kötüydü ve vermidon yutttum bir etkisi olmadı.şimdi ise yanağım şişti konuşmakta biraz zorlanıyorum ne yapabilirim.lütfen yardım edin.bundan kurtulmam lazım
  • Cidden hiçbir acı olmuyor. Artık eskisi gibi değil. En ufak bir şey olsa giderim dişçiye.
  • yardım nolur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çekelim dişi
  • böyle ağzımın içinde sol yanağımın içinde beyaz bir çizgi var ve o çizginşn altındaki yer minicik şişti ne yapsam geçer nolur yardım edin berbat bişey allah düşmanıma bile vermesin
  • Hemen çekmek zorundayız. Kusura bakmayın.
  • Beyler şimdi bende pazartesi kanal tedavi olucam . dişim şişmeye başladı ve ağrımaya başladı . Acıtırmı kanal tedaavi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.