Şimdi Ara

Acil Vodafone Numara Tasima

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben hatta para yuklemedim.Cunku gerek duymadim.Mesaj gelmisti 31 aralikta iptal olacak diye.Ancak ben de hattimi turk telekom a cevirmek istedigim icin para yuklememistim(telsiz kullanim ucreti borcum var).Bu yuzden 2 gun once Turk telekom a cevrilmesi icin gittim bayiye.Carsamba ve dun aksam iki tane ayni mesaj geldi avea dan.Numara taşıma talebinize tesekkur ederiz.xx no icin belgelerde eksiklik yoksa ve numaraniz tasinmaya uygunsa tasinma tarih , saat bilgisi sms ileiletilir.Hattiniz en gec 6 gun icinde acilir.Ben disariya sms gonderemiyorum online islem merkzi sifresi bile alamiyorum bakmak icin.Sorularim ;
    1- 31 aralik ta kapanacak diye mesaj gelmisti ancak farkli numaradan aradim vodafone musteri hizmetini ve su anda 210 gundur para yuklememissiniz 20 gununuz daha var dedi.Sizce kapanma ihtimali var mi ?
    2- Hattim kisitli ve telsiz borcum oldugu icin vodafone nin izin vermemesi mumkun mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesaopp -- 30 Aralık 2016; 16:52:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MUCAH1T

Bilmiyorum ama Kapanmazsa hatti tasiyinca eski vergiler sifirlanacak mi acaba ?

Evet o yuzden yapiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NormaLde en son kontür yükLeme tarihinden itiBaren 270 gün yani 9 ay süre açık kalıyor kontürLü hatLar

Bu sürenin bitimine yaKın bir zamanda numara taşıma yaparsan kaPanMAdan numara taşınır.

Hattın kIsItLı olması taşımaya enGeL deGiL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 9 Ocak 2017; 21:28:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarski

NormaLde en son kontür yükLeme tarihinden itiBaren 270 gün yani 9 ay süre açık kalıyor kontürLü hatLar

Bu sürenin bitimine yaKın bir zamanda numara taşıma yaparsan kaPanMAdan numara taşınır.

Hattın kIsItLı olması taşımaya enGeL deGiL.

Tesekkurler hocam ama vodafone kaldim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.