Şimdi Ara

acil üni. öğrencisi nasıl para bulabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bana acil 1000tl para lazım. kütahyada üni. öğrencisiyim nasıl ve nerden bulabilirm? kredi veren banka var mı yada senetle alabileceğim bir yerler? aileni kefil gösterip eğitim kredisi alamam çünki aileme söyleyemiyrum para lazım olduğunu. acil yardım edin dostlar kafayı yicem

• Garanti Bankası sürekli "1.000 TL bonus vereyim sana sonra 4 taksitle ödersin" diye smsler atıp duruyordu.Halen devam ediyor mu bilemeyeceğim.
  • süleyman?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eshi Shinkirō

süleyman?

o da kim :S
  • ne için lazım ona göre yardımcı olabilirim.
    ayrıntılı anlatman lazım ama
  • kardeşim şöyle anlatayım. hazırlık öğrencisiyim özel bir yurdda kalıyorum ama yurda yurd demeye bin şahit lazım hergün bir olay, bir gün tuvaletler tıkanır birgün koridorları duman basar bir gün tavandan su damlar bir gün sıcak sular soğuk akar... kısacası it bağlasan durmaz, bizde 3 arkadaşla eve çıkmaya karar verdik babam yurtdışında bende anneme haber verdim oda anne yüreği ile çıkacaklarını tanıyormusun cart curt bir sürü laf söyledi birazda blöf yaptığımı düşündü bende bir yerlerden para bulup çıkmaya karar verdim. durum bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecesefasi_52fb

kardeşim şöyle anlatayım. hazırlık öğrencisiyim özel bir yurdda kalıyorum ama yurda yurd demeye bin şahit lazım hergün bir olay, bir gün tuvaletler tıkanır birgün koridorları duman basar bir gün tavandan su damlar bir gün sıcak sular soğuk akar... kısacası it bağlasan durmaz, bizde 3 arkadaşla eve çıkmaya karar verdik babam yurtdışında bende anneme haber verdim oda anne yüreği ile çıkacaklarını tanıyormusun cart curt bir sürü laf söyledi birazda blöf yaptığımı düşündü bende bir yerlerden para bulup çıkmaya karar verdim. durum bu

Acil degil o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum piskolojik bunalıma girdim birde sadece kahvaltı var yemek yiyemiyoruz okul açıldığından beri açım :S sürekli dışarda çok masraflı oluyor yurdun pisliğini ayrı bir dert giren çıkan belli değil daha dün akşam yan odada biri atmış kızı fanfinifinfon yapıyorlar arada ince bir duvar var sanki yanımdalar gibi ses geliyor. ruhum daraldı paramla rezil oluyorum
  • yokmu bir fikri olan :( saatde geç oldu
  • arkadaşlar birçare bulun
  • Hangi yurt? Dispanser yokuşuna gel cep harçlıgını vereyim.
  • abicim iyi niyetin için teşekürrler ama bana 1000tl lazım ve geri ödemesini taksitli yapcağim. yurdun isminide vermesem daha iyi
  • Yurdunda kal,sonra pişman olursun kontratı bozdum diye. Mayıs'a kadar dayan. Bende ögrenciyim.
  • quote:

dostum piskolojik bunalıma girdim birde sadece kahvaltı var yemek yiyemiyoruz okul açıldığından beri açım :S sürekli dışarda çok masraflı oluyor yurdun pisliğini ayrı bir dert giren çıkan belli değil daha dün akşam yan odada biri atmış kızı fanfinifinfon yapıyorlar arada ince bir duvar var sanki yanımdalar gibi ses geliyor. ruhum daraldı paramla rezil oluyorum

fanfinifinfon
  • başvurmadığım kredi kalmadı hepsi üzgünmüş veremezlermiş adamlarda haklı bir dayanak olmadan nasıl kredi versinler... kaldık mı yurda bu arada kütahyadan birileri varsa tefeci varmıdır acaba?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eshi Shinkirō

süleyman?

o da kim :S

bende kütahyadayım arkadaşta dh takılıyorda o mu diye tahmin etmeye çalıştım tutmadı.
  • çözümü buldum gidip kredi kartı çıkartıcam sonra taksitle altın alcam sonra altını bozdurduk mu paramız olur biraz uzun sürecek ve zarar edecez ama yapcak bişey yok
  • ver özelden banka hesap numarası gönderiyim 300-500 birşeyler
  • Biraz sabret, hemen dakikasında çıkmak zorunda değilsin. Arkadaşlarına, harçlığın geldiğinde hazır olacağını söyle. Olduğu kadarını ver, yetmeyen kadarını da onlara borçlanırsın.

Özel yurt demişken, sözleşmesi yok mu?
  • Banka numaranı pm at.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.