yeni bir telefon almaya karar verdim.ama yeni çıkan telefonlar hakkında pek bir fikrim yok.fiyatı önemli değil ama istediğim özellikler hızlı olacak dokunmatik olacak kamerası ses kalitesi iyi olacak internette rahat rahat gezebileceğim.htc evo 3d,lg optimus 3d,samsung s2 yada daha gelmedi ama iphone4s.bunlar dışında önerebileceğiniz telefonlarda olabilir.yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar...
Listedeki telefonlardan donanımsal olarak en güçlüsü optimus 3D.
Kardesim kiyas.la.net sadece yüzeysel kıyaslama yapar.. Sana ddr2 ram ile normal ram arasındaki farkı anlatmamı istermisin ? 3D mark puanlarını karşılaştır evo 3d veya sgs2 optimus 3D'nin yanından geçemez. Çift kanal ve çift belleğe sahip bi cihaz.
Hocam siz bilirsiniz.
Düz mantık olarak en kısa yolu DDR: maksimum 400 Mhz frekansinda veri iletisimi yapabilir (yani saniyede maksimum 3.2 GB)DDR2'de bu rakam saniyede 10.6 GB'a kadar cikabilir.DDR2 daha az enerji harcar.fiziksel yapı degisiktir.DDR'da 184, DDR2'de 240 pin. Umarım yeteri kadar açıklayıcı olmuştur.. Biz buna kısaca dual-channel RAM diyoruz.
optimus 3d tavsiye edeceğim smartphone modelidir. @y n s c n arkadaşımızın da dediği gibi ddr2 ram kullanması tüm dengeleri değiştiriyor. optimus 3d'yi en iyi donanıma sahip smartphone olarak öne çıkartıyor. ddr2 ram sayesinde cihazın hızı diğerlerinden daha iyi çıkmış yapılan testlerde. fiyatı da özelliklerine göre rakipleriyle karşılaştırma yapıldığında uyguna geliyor.
ben aslında lg ve htc 3d arasında kaldım.özellikleri hemen hemen aynı hatta lg daha iyi gibi fakat ilk 3d telefonlar oldukları için insan biraz şüphe duyuyo.bu telefonlarda hiç 3d video izleyen var mı.yada kamerası 3d video çeken.anlatıldığı kadar kaliteli mi? birde lg htc ye göre çok daha uygun fiyat olarak ama bugüne kadar hiç lg kullanmadım ve şimdiye kadar hiç bir lg model telefonun diğer markaların önünde olduğunu yada herhangi bir modelinin diğer telefonlara göre daha ön planda olduğunu hatırlamıyorum.ön yargı ile mi yaklaşıyorum yanlış mı düşünüyorum acaba arkadaşlar??
@clever_boy;
ben optimus 3d'de 3d video izledim.. çok az da olsa 3d kayıt yaptım... bence gayet iyi... Lg'nin hiçbir telefonunun diğer markaların önünde olmadığını söylemişsin ama forumdaki konularda optimus black'i inceleyip iyimi kötümü sen karar ver...
ayrıca optimus 3d'yi Evkur'a gidip inceleyebilirsin...
quote:
Orijinalden alıntı: clever_boy
ben aslında lg ve htc 3d arasında kaldım.özellikleri hemen hemen aynı hatta lg daha iyi gibi fakat ilk 3d telefonlar oldukları için insan biraz şüphe duyuyo.bu telefonlarda hiç 3d video izleyen var mı.yada kamerası 3d video çeken.anlatıldığı kadar kaliteli mi? birde lg htc ye göre çok daha uygun fiyat olarak ama bugüne kadar hiç lg kullanmadım ve şimdiye kadar hiç bir lg model telefonun diğer markaların önünde olduğunu yada herhangi bir modelinin diğer telefonlara göre daha ön planda olduğunu hatırlamıyorum.ön yargı ile mi yaklaşıyorum yanlış mı düşünüyorum acaba arkadaşlar??
Bende zamanında önyargılı davranmıştım fakat sonuc olarak optimus black'i aldım yani bi LG ürününü kullanmaktayım ve hiçte pişman değilim.. Bence cihazların ikisinide bi alışveriş merkezinde denemelisin ve hangisi hoşuna gidiyosa onu almalısın.
bu miktarlarda lg alırken düşünürüm...hiç kullanmadım haksızlık ediyor olabilirim..ama donanımın yanında yazılım detskde önemli...
çok kararsız kaldım arkadaşlar.3d telefon almak akıllıca mı diyede düşünür oldum.çünkü pek o özelliğini kullanıcağımı sanmıyorum birde ilerde dahada geliştirilir.ama insanıda bi yandan cezbediyor.htc sensation a baktım ses kalitesi hakkında çok olumsuz şeyler söylüyorlar.birde içine hep toz kaçıyormuş.vigor diye yeni bir model çıkacakmış ama o da ne zaman çıkar belli değil sanırım.iphone 4 desem ekranı daha büyük olsun diyorum.valla arkadaşlar ne zor işmiş bu telefon almak.aslında ne alırsam alayım sanırım hep bi acaba diğeri mi olsaydı dicem sanırım :D
quote:
Orijinalden alıntı: waffenss
bu miktarlarda lg alırken düşünürüm...hiç kullanmadım haksızlık ediyor olabilirim..ama donanımın yanında yazılım detskde önemli...
Evet destek kesinlikle önemli dediğin gibi. bir tarafta hala bugları giderilmemiş gingerbread var diğer tarafta daha stabil çalışan 2.2 froyo işletim sistemi var.. Eğer benim telefonumu stabil çalıştırmayacaksa neyleyim ben öyle 2.3'ü ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme