Şimdi Ara

acil tavsiye arkadaşlar---LG G3 mü diğerleri mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    tavsiyenize ihtiyacım var.

ben telefonda oyun vs pek oynamam,genelde internet, youtube, ve aplikasyonları kullanırım. sarjı önemli. sizce aşağıdilerden hangisi almak daha mantıklı ? telefonla konuşma kalitesi de çok önemli.

1 ) sony z3 compact-1,350 / sony garantili
    2 ) lg g3 32 gb - 1.450 tl / delta garantili
    3 ) sony z3-1.750 / sony garantili
    4 ) iphone 6 - 2,250 tl

*compact, ekran küçük geldi bana ve kamera problemleri olduğunu okuyorum.
    *lg g3 te batarya sorunu çok mu fazla ? yani ben gün içinde finans mobile uygulamalarını vs cok takip ediyorum. sonucta batarya önemli.. iphone 5s'ten veya iphone 6'dan daha mı kötü ? 3 saatte öğlene kadar bitiyor diyen var batarya için..
    *sony z3, kamerası lg g3'ten iyi gibi duruyor,ama menuleri bence cok sıkıcı. su anda xperia L kullanıyorum. menüler aynı hemen hemen
    * iphone 6 ise çok pahalı..

değerli görüş ve tavsiyelerinizi merak ediyorum.

z3 mü lg g3 mü? benim alacağım fiyatlara göre 300 tl fark oluyor..

acil yardım lütfen.teşekkürler

• Z3 o fiyata nasil sony garantili oluyor hocam? (tavsiyem z3 bu arada)

LG G3 Lollipop güncellemesiyle ilgili youtube'da video inceledim. belki cihaz 2 gb ramli modeldi. fakat takılmalar görünüyordu ve ekran mesela yatay-dik konum değişkliğini yapmıyor, takılıyordu.

ben z3 compact alacaktım ama cihaza baktım ekran bana cidden küçük geldi. zaten hali hazırda 4.3 inch bir ekran kullanıyorum ve 4.6'ya çıkması bariz anlaşılmıyor, hissedilmiyor. bir de yanyana z3 ve z3c görünce z3 daha güzel geldi gözüme. z4 cıkacak söylentisi bir yana.. z3 ikinci elde ne kadar kaybı olacak bilemiyorum.

fakat yukarda da belirrtiğim gibi su anda bir sony L kullanıyorum, tamam cihaz modeli düşük vs ama sony menuleri bana sıkıcı geliyor. z3 menusu de öyle geliyor.

sarjı iyi olsa fiyatı ne olursa olsun alınacak telefon iphone ama.. sarj!

yorumlarını olanları beklerim...

• quote:

Orijinalden alıntı: sercanfx

bir arkadasıma hediye geldi. ve kapalı duruyor. bana satacak.

LG G3 Lollipop güncellemesiyle ilgili youtube'da video inceledim. belki cihaz 2 gb ramli modeldi. fakat takılmalar görünüyordu ve ekran mesela yatay-dik konum değişkliğini yapmıyor, takılıyordu.

ben z3 compact alacaktım ama cihaza baktım ekran bana cidden küçük geldi. zaten hali hazırda 4.3 inch bir ekran kullanıyorum ve 4.6'ya çıkması bariz anlaşılmıyor, hissedilmiyor. bir de yanyana z3 ve z3c görünce z3 daha güzel geldi gözüme. z4 cıkacak söylentisi bir yana.. z3 ikinci elde ne kadar kaybı olacak bilemiyorum.

fakat yukarda da belirrtiğim gibi su anda bir sony L kullanıyorum, tamam cihaz modeli düşük vs ama sony menuleri bana sıkıcı geliyor. z3 menusu de öyle geliyor.

sarjı iyi olsa fiyatı ne olursa olsun alınacak telefon iphone ama.. sarj!

yorumlarını olanları beklerim...

iphone 6'nin sarji cok kotu degil aslinda, butceniz musaitse dusunmeyin bile derim. Sony L'den sonra buyuk degisiklik yasarsiniz ama ekran 4,7 inc, o da kesmeyebilir.

• sercanfx S kullanıcısına yanıt
    Açıkçası 4.7" o kadar küçük ekran değil bence normal bir telefon için ideal yeterli. Oyununuz yok bir şeyiniz yok 4.7" gayet yeter eminim size. Sony de değer kaybına gelirsek şöyle özetleyim; samsung ve apple haricinde diğer firmalar ikinci elde çok değer kaybediyor. Mesela htc m8 göze alalım çok kral bir telefon bunu alacaklar kullanmak için almalı mesela gidip te 2 Ay sonra satacaksa almasın 2 aylık htc m8 mesela 2.elde taş catlasın 1500 üzeri çıkamaz. Bulursanız satacak biri hemen durmayın diye cümlelerimi ekleyeyim mesela. Z3 te aynı şekilde alıp 1 hafta sonra bile satacak olsanız değeri 1650 falan olur. Hala bulursanız mesela sınırına 2000 kusur vermeyip 1 haftalık cihazı 1800 den göze alacak vatandaşı satın hemen. Piyasa araştırması yapabilirsiniz. Dediklerim harfiyen doğru çıkacaktır. Hangisini almanız gerektiğine tekrar gelirsek durumunuz buna gayet müsaitse ip6 düşünmeden lın hocam . Hayırlısı olsun benim düşüncem bunlar katılan olur katılmayan da olabilir herkesin düşüncesine saygımız var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• G3 kullanıcısıyım. Z3 almanı öneriyorum.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.