Şimdi Ara

Acil Tavsiye 30Bin TL Genç İşi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
3
Favori
2.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burningashes

0 araç almamanı tavsiye ederim. fiyatlar çok abartı şu sıralar. Gücün yetiyorsa 1.4 tsi golf e bir bak. yakıt tüketimi cok iyi. focusun da benzinlisi cok yakar bilgin olsun. diesel 2009 - 2010 eski kasa i 30 lar da cok konforlu ve dinamik araçlardır. (bir önceki aracımdı) fiyat aralıgınla uyuyor. lakin diesel diye cok az yakmasını bekleme i30 un.

hayırlısı olsun hoca :=)

Sürekli bi hyundai kötu algsı var ya o yuzden hıc bakmamıştım kardesım i-30lara. inşallah bırseyler denk gelır artık sıkıldım. karsıma ılk cıkanı alacam bu gıdısle cok uzadı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tafyum

quote:

0 araç almamanı tavsiye ederim. fiyatlar çok abartı şu sıralar. Gücün yetiyorsa 1.4 tsi golf e bir bak. yakıt tüketimi cok iyi. focusun da benzinlisi cok yakar bilgin olsun. diesel 2009 - 2010 eski kasa i 30 lar da cok konforlu ve dinamik araçlardır. (bir önceki aracımdı) fiyat aralıgınla uyuyor. lakin diesel diye cok az yakmasını bekleme i30 un.

Sürekli bi hyundai kötu algsı var ya o yuzden hıc bakmamıştım kardesım i-30lara. inşallah bırseyler denk gelır artık sıkıldım. karsıma ılk cıkanı alacam bu gıdısle cok uzadı :)

şöyle söyleyeyim i30 un bence en güzel rengi siyahtır. kilolarını gizlemek için baharda siyah çorap giyen hanımlar gelsin aklına lakin şöyle söyleyeyim. aracım otomatik diesel olsaydı asla değiştirmeyi düşünmezdim. hergün 120 -150 km yol yapıyorum istanbul trafiginde haliyle beziyor insan. içine otur bak, 2 tur at. esp yi kapatıp 9.5 saniyede görürsün 100km yi. cok atak bir araçtır. (1410 kg olmasına ragmen) hb oluşuna aldanma arka koltuk mesafesi çok iyidir. iç döşemesi yumuşak kaliteli plastiktendir ve diger modellerden farklı olarak çek cumhuriyetinde üretilmişlerdir. accent era falan sanma aracı. ses sistemi iyidir, ayrıca sunroof tur deri koltuktur, baya full birşey alabilirsin.

iyi akşamlar.

• honda 2.0 sport alınabilir yada civic vtec typer olabilir hocam
  • quote:

quote:

quote:

şöyle söyleyeyim i30 un bence en güzel rengi siyahtır. kilolarını gizlemek için baharda siyah çorap giyen hanımlar gelsin aklına lakin şöyle söyleyeyim. aracım otomatik diesel olsaydı asla değiştirmeyi düşünmezdim. hergün 120 -150 km yol yapıyorum istanbul trafiginde haliyle beziyor insan. içine otur bak, 2 tur at. esp yi kapatıp 9.5 saniyede görürsün 100km yi. cok atak bir araçtır. (1410 kg olmasına ragmen) hb oluşuna aldanma arka koltuk mesafesi çok iyidir. iç döşemesi yumuşak kaliteli plastiktendir ve diger modellerden farklı olarak çek cumhuriyetinde üretilmişlerdir. accent era falan sanma aracı. ses sistemi iyidir, ayrıca sunroof tur deri koltuktur, baya full birşey alabilirsin.

iyi akşamlar.

eyvallah kardeşim bi arastırayım sagol yorum ıcın:)

• quote:

Orijinalden alıntı: semiherdogan

honda 2.0 sport alınabilir yada civic vtec typer olabilir hocam

typer lar pahalı geliyo hocam butceye uymuyo ya..
  • Üstad 30000 iyi para. Gayet güzel ve sorunsuz bir araç bulabilirsin. Genç işi kriterine göre tavsiye istersen sana en uygunu polo veya golf olur. Poloyu daha yeni, golfü ise kısmen 4-5 yaşlarında temizinden bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leidenfrost

Üstad 30000 iyi para. Gayet güzel ve sorunsuz bir araç bulabilirsin. Genç işi kriterine göre tavsiye istersen sana en uygunu polo veya golf olur. Poloyu daha yeni, golfü ise kısmen 4-5 yaşlarında temizinden bulabilirsin.

hocam neredeyse bir ay oldu. ve hala bırsey bulamadım. su yukarıya yazdgım ıkı ılan kafama yattı bıraz ama onlarada karar veremedım. ilk aracım olacak. arastırmaktan sayfa yenılemekten arabalrdan sogudum daha almadan..
  • quote:

quote:

Bilirim hocam. Aynı süreci ben de yaşadım. Gerçekten insanı soğutuyor araç almaktan

Ama merak etme. Satmaktan daha kolay en azından. Seçici faktör sensin.

Bahsettiğin araç honda taş gibi arabadır. Detaylı bir expertiz ile alabilirsin. Ama estetik faktörleri kesinlikle ikinci plana itme. Ben sırf temiz, bakımlı diye gidip 2003 sedan megane almıştım . Bir anlık heves uğruna. Şimdiki arabam ise polo 2011 1.4 benzinli. Ve şunu söyleyeyim, kırmızı ışıkta durunca yanındaki araçlara gözün kaymayacak şekilde seç aracını. Ben bunu ilk aracım olan meganda yaşadım malesef.

• sıfır polo al keyfine bak
  • Babamın işi dolayısı ile şuanlık 2012 Ford connect 110Glx kullanıyoruz. Ama hayalimdeki araba Golf! ;) Sizede Golf 5 1.4TSİ veya 16.TDİ tavsiye edebilirim. 1,5 sene sonra babamın emekli olması ile bende bir VW Golf 7 almayı düşünüyorum. Tabi ozamana kadar ölmessek :)
  • quote:

quote:

quote:

Bilirim hocam. Aynı süreci ben de yaşadım. Gerçekten insanı soğutuyor araç almaktan

Ama merak etme. Satmaktan daha kolay en azından. Seçici faktör sensin.

Bahsettiğin araç honda taş gibi arabadır. Detaylı bir expertiz ile alabilirsin. Ama estetik faktörleri kesinlikle ikinci plana itme. Ben sırf temiz, bakımlı diye gidip 2003 sedan megane almıştım . Bir anlık heves uğruna. Şimdiki arabam ise polo 2011 1.4 benzinli. Ve şunu söyleyeyim, kırmızı ışıkta durunca yanındaki araçlara gözün kaymayacak şekilde seç aracını. Ben bunu ilk aracım olan meganda yaşadım malesef.

Seçici faktör olmakda gercekten zormuş. bakalım hakkımızda hayırlısı.
    şu araca ne dersiniz birde :)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2008-model-honda-civic-1.8-i-vtec-87000-km-139271345/detay

• quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2008-model-honda-civic-1.8-i-vtec-87000-km-139271345/detay

Harika olur. Bu seçim tamamen göz estetiği ve zevki ile teknik açıdan da mantıklı bir uyum olur. Eğer daha temkinli ve ileriyi hesaba katan bir yaklaşımla bakarsak 1.8 motor ve bu kasa pek umutlu olmaz. Ama yine de hani birçok kişi alfanın tasarımına aşıktır da korkar alamaz ya, bu kesinlikle ondan daha evladır. Sonuç olarak Honda!

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Harika olur. Bu seçim tamamen göz estetiği ve zevki ile teknik açıdan da mantıklı bir uyum olur. Eğer daha temkinli ve ileriyi hesaba katan bir yaklaşımla bakarsak 1.8 motor ve bu kasa pek umutlu olmaz. Ama yine de hani birçok kişi alfanın tasarımına aşıktır da korkar alamaz ya, bu kesinlikle ondan daha evladır. Sonuç olarak Honda!

araç çok uzakta hocam ya. urfada yazılmış ancak arac su an agrı da ımıs gıdıp alıp gelmesı birsürü uğraş. çalıştıgım ıcın cok bı vakıt de olmuyo. ama bu araba idealım ya bulursam ıkı uc fıyatı arttırıp almayı ıstıyorum inşallah.. gercekten cok cekıcı duruyo araç :)

• 0 km Citroen C elyse, peugeot 301, chevrolet aveo, seat ibiza dusunmez misin 29-33 bin lira araliginda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır km b sınıfı yetiyorsa clete bakmayın hem yüksek model hem daha masrafsız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlandaki polo bence güzel seçim olur hem yakışıklı araç

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-manken-farkli-bi-polo-bak-anlarsin-lpg-full-abt-modeli-139673984/detay
    arkadaslar bu arac nasıl? fıyatı eder mı. pazarlık yaptık bıraz hata boysa yok..
  • Astra coupe ya da 307 CC 'den birini al.

Polo ve golf'ten daha donanımlı; daha gösterişli; daha ucuz...

Bir de 307 CC'lerin 2. eli biraz zayıftır. O yüzden sağlam pazarlıkla güzel rakama alabilirsin ;)

Örneğin;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-satarim-opel-astra-bertone-coupe-1.6-2003-kirmizi-131233087/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2.0-cc-180-hp-lpg-li-135425517/detay

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.