Bildirim
ACİL TAVSİYE, 2. EL 6 KİŞİLİK OTO!???
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
2000-2003 model zafira 7 kişilik -
Başka tavsiyesi olan yok mu? -
Bütçe çok az. Belki honda stream olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir tavsiyem var. Size tavsiyede bulunan birisine nezaketen teşekkür edip başka tavsiye istemek daha hoş olur. Bu şekilde, verilen tavsiyeyi önemsiz görmüş gibi algılanıyorsunuz...quote:
Orijinalden alıntı: chnmjdr1
Başka tavsiyesi olan yok mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kml_77 -- 8 Temmuz 2019; 19:41:17 >
Yeminle araba tavsiyesi yazmaya girmiştim, sizin alıntıladığınız cevabı görünce benzer bir cevap yazacaktım ki siz yazmışsınız +1
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Magirus dolmuş al
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kenjuro -- 8 Temmuz 2019; 23:40:40 >
Honda s2000 senin için uygun olacaktır
Sakin olun. Eminim bir çoğunuzdan daha yaşlıyımdır. Böyle bir üsluptan dolayı özür dilerim ama burası sosyal medya veya başka bir mecra değil. Herkes oturup iki saat birbirine teşekkür edemez. Kaldı ki yalandan teşekkürün kimseye faydası yok. Tavsiyesi olan varsa yazar, olmayan yazmaz. Gereksiz duyar kasmayın. Daha adınızı soyadınızı açık yazıp nickname yapamıyorsunuz bana akıl vermeye çalışmayın. Dalganıza bakın. -
Burada ki samimiyet dostluk ve yardımlaşma gerçek hayatta olsa inanın dünya daha güzel olur. Gerçek hayatta bazen göremediğim yrdımı burada karşılıksız görüyorum. Sadece bir teşekkür çok görülmemeli.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Logan mcv olabilir, 7 kişilik
Trafikte de bu nezaketteki tiplerle muhattap oluyoruz sonra. En ufak seyde trafikte kavga cikarmaya calisan, belindeki silaha guvenip millete çatan ipsiz sapsizlar.
Modifiye de edilir, öne iki at daha bağla mesela.
En Beğenilen Yanıtlar

Bir tavsiyem var. Size tavsiyede bulunan birisine nezaketen teşekkür edip başka tavsiye istemek daha hoş olur. Bu şekilde, verilen tavsiyeyi önemsiz görmüş gibi algılanıyorsunuz...
|
Yeminle araba tavsiyesi yazmaya girmiştim, sizin alıntıladığınız cevabı görünce benzer bir cevap yazacaktım ki siz yazmışsınız +1
|
Magirus dolmuş al
|
Benzer içerikler
- yeni corolla 2025
- peugeot 3008 yorumlar
- kaskodan cam değişimi tramere yansır mı
- motor yağ kapağı köpük neden olur
- hyundai kona yorum
- fiat punto 2025
- togg mtv 2025
- id7 fiyat
- togg t10f
- hyundai ıoniq 9
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X