Şimdi Ara

ACİL.SONFIRSAT--.DESİRE 820 875TL 10 GÜNLÜK...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Hakkari İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 ACİL.SONFIRSAT--.DESİRE 820 875TL 10 GÜNLÜK...
    MERHABA ARKADAŞLAR TURKCELL DEN ALINMA HTC DESİRE 820 CİHAZIMI SATIYORUM. CİHAZ 14 GÜNLÜKTÜR.. FATURASI KULAKLIĞI VE TÜM KİTAPÇIKLARI MEVCUTTUR.. AMA KUTUSUNU VE ŞARJ ALETİNİ HİÇ KULLANMADIM ZATEN BİRTÜRLÜ BULAMADIM.. FATURA TARİHİ:03,02,2015

TELEFONDAN GAYET MEMNUNUM FAKAT EKRANI VE BOYUTU BANA BÜYÜK GELDİ KULLANAMIYORUM.. O YÜZDEN SATMAK İSTİYORUM... CİHAZI BİLEN BİLİR.. 64 BİT ÇİFT İŞLEMCİSİYLE.. TAM Bİ CANAVAR..

CİHAZIN RENGİ GRİDİR.. ALICI OLARAK ARKADAŞLARA AYRINTILI FOTOĞRAFLARI WHATSAPP İLE VEYA MAİL YOLUYLA YOLLABİLİRİM...

HERKESE HAYIRLI ALIŞVERİŞLER....
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 875 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 18 Şubat 2015 Satıldığı Şehir : Hakkari Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Hayırlı satışlar. Bir düzeltme yapayım hocam:
    Telefon sekiz çekirdeğe sahip. 1.5 Ghz 4 çekirdek+1.0 Ghz 4 çekirdek.
    Parası olanlar kaçırmasın derim. Ekranı hariç mükemmel bir telefon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatsalı45

Hayırlı satışlar. Bir düzeltme yapayım hocam:
    MERHABA ARKADAŞLAR TURKCELL DEN ALINMA HTC DESİRE 820 CİHAZIMI SATIYORUM. CİHAZ 14 GÜNLÜKTÜR.. FATURASI KULAKLIĞI VE TÜM KİTAPÇIKLARI MEVCUTTUR.. AMA KUTUSUNU VE ŞARJ ALETİNİ HİÇ KULLANMADIM ZATEN BİRTÜRLÜ BULAMADIM.. FATURA TARİHİ:03,02,2015

TELEFONDAN GAYET MEMNUNUM FAKAT EKRANI VE BOYUTU BANA BÜYÜK GELDİ KULLANAMIYORUM.. O YÜZDEN SATMAK İSTİYORUM... CİHAZI BİLEN BİLİR.. 64 BİT ÇİFT İŞLEMCİSİYLE.. TAM Bİ CANAVAR..

CİHAZIN RENGİ GRİDİR.. ALICI OLARAK ARKADAŞLARA AYRINTILI FOTOĞRAFLARI WHATSAPP İLE VEYA MAİL YOLUYLA YOLLABİLİRİM...

HERKESE HAYIRLI ALIŞVERİŞLER....
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmutakın -- 17 Şubat 2015; 11:38:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fatsalı45

Hayırlı satışlar. Bir düzeltme yapayım hocam:

EVET HOCAM :) DÜZELTMENİZ ÇOK YERİNDE OLDU :) TEŞEKKÜRLER FİYAT REVİZE.. ACİL SATILIK875 ALAN OLURSA.. VERECEM KUTUSU VER ŞARJ ALETİNİ BULAMADIM.. FAKAT FATURASI KULAKLIĞI DİĞER TÜM KİTAPÇIKLARI MEVCUT. ZATEN TURKCELLDEN ALINDA FATURADA İMEİ YAZIYOR. KİMSENİN AKLINDA Bİ SORU İŞARETİ OLMASIN... HERTÜRLÜ YORUMA AÇIKTIR.. FİYATI 875 TL KAÇIRMASIN.. BUGÜN VAR YARIN YOK.. SAMSUNG ORJİNAL NOTE 2 0RJİNAL ŞARJ ALETİ YANINDA SİLİKON KILIFI VE CAM JELATİNLE BİRLİKTE....

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tribalenfeksiyon -- 18 Şubat 2015; 11:14:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.