Şimdi Ara

ACİL! SATILIK TEMİZ GENERAL MOBİLE DİSCOVERY FİYAT DÜŞTÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    GENERAL MOBILE DISCOVERY 4GB
    Arkadaşlar telefon kendi cihazımdır son derece titiz kullandım. Kozmetik olarak 10 üzerinden 9.5 rahat alır. Kutu içeriği fatura hariç full durmaktadır. yanında 8 gb hafıza kartıda göndereceğim o da benden olsun.
    daha önce soket arızası vardı telpa dan yaptırdım en son olarak geri tuşu algılamada sıkıntı yaratıyordu garantiden ücretsiz yapılıp geldi. Ne varsa dürüst bir şekilde söyledim dostlar. Şu an en ufacık sorunu yoktur. Sorunsuz bir cihazdır. Biraz da paraya sıkıştım açıkçası kredi kartımın ödemesi var bu sebeple son fiyat 375 tl alan hayrını görsün. Ödemem var diye fiyat kırmaya çalışmayın dostlar.
    Telefonun Mart ayına kadar garantisi devam ediyor
    Fotoğraflarda görülen jelatin kabarcıklarıdır. Ekranda bir sorun vs kesinlikle yoktur. Ekstra olarak bir jelatin olacaktı bulursam onu da ekleyeceğim
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     ACİL! SATILIK TEMİZ GENERAL MOBİLE DİSCOVERY FİYAT DÜŞTÜ ACİL! SATILIK TEMİZ GENERAL MOBİLE DİSCOVERY FİYAT DÜŞTÜ ACİL! SATILIK TEMİZ GENERAL MOBİLE DİSCOVERY FİYAT DÜŞTÜ ACİL! SATILIK TEMİZ GENERAL MOBİLE DİSCOVERY FİYAT DÜŞTÜ ACİL! SATILIK TEMİZ GENERAL MOBİLE DİSCOVERY FİYAT DÜŞTÜ ACİL! SATILIK TEMİZ GENERAL MOBİLE DİSCOVERY FİYAT DÜŞTÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zuuuaa -- 17 Aralık 2014; 7:25:00 >

• iyi fiyat, şaşırdım.. hayırlı satışlar...
  • Hocam teşekkür ederim bu aralar durum gerçekten sıkışık inş kısa zamanda satarım da işime yarar yoksa bir işe yaramayacak
  • kardesim fiyat dustu diye baslikta yaziyo.lakin surekli ayni fiyat istiyosun basliga uygun bisiler yazarsan fiyata iyi.olur, fiyat dusuk ama daha oncede ayni fiyat yazmistin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mali63

kardesim fiyat dustu diye baslikta yaziyo.lakin surekli ayni fiyat istiyosun basliga uygun bisiler yazarsan fiyata iyi.olur, fiyat dusuk ama daha oncede ayni fiyat yazmistin.

kardeş daha önce 400 e satıyordum 375 e indirdim o yüzden öyle yazdım. Sürekli aynı fiyat istiyorsun derken ? Her hafta başka bir fiyat mı yazayım?
    Bir önceki ilanda 400 lira sattığım konu burada buyur bakabilirsin http://forum.donanimhaber.com/m_99499666/f_//tm.htm#99499666
  • forum dışına satılmıştır teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.