Şimdi Ara

ACİL SATILIK SIFIR SAPPHİRE HD 6850 1GB 256 BİT EKRAN KARTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Trabzon İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    S.A ARKADAŞLAR ACİL İHİTYAÇTAN DOLAYI 1 AYLIK EKRAN KARTIMI SATIYORUM.EKRAN KARTI 28.10.2015 İNCEHESAP GARANTİLİDİR.YAKLAŞIK 23 AY GARANTİLİDİR.TOPLASAN 15 GÜN ÇALIŞTI ÇALIŞMADI ODA GÜNDE 2 SAAT.SADECE GTA5 OYNAMAK İÇİN ALMIŞTIM VE SADECE GTA 5 OYNADIM BEKLENTİLERİMİ FAZLASIYLA KARŞILADI FAKAT ACİL İHTİYACIMDAN DOLAYI SATIYORUM.
    FİYAT:320 ŞUAN VATANDA 360 TL. http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-hd6850-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti.html
    NOT:SATIŞ CUMA GÜNÜ OLURSA KARGO BEDAVA OLACAKTIR . ILETISIM 05423582156
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evlibarkli -- 7 Aralık 2015; 17:39:03 >

• Sıfırı fiyatına satmaya çalışıyorsun. Satmak istiyorsan indirim yapman şart. SIFIR Linki
    Merak ettim acele olmasa kaça satardın??
  • Kimseye zorla bişey satmiyoruz kardeşim.topu topu 20 saat kullandigim kartida 200e verecek değilim satilmazsa durur kenarda.ince hesapta 1 ay once 360ti fiyat indirim yapmislar demekki.vatanda360 tl suanda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evlibarkli kullanıcısına yanıt
    bu forumda onu 200'e sat alnından öperim
  • kardeş bende 2gb olan modeli var sapphire dual-x hem çift fanlı hemde saat hızları daha yüksek üstelik vatan faturalı full kutulu ben 200 e satamadım. geri yedek sistemime taktım. max edeceği 170 tl
  • o fiyata satabilmen mümkün değil. :(
  • Kardeşler ürün bir aylik insaf ya zaten cokta önemli değil satilmasin.acil isimide hallettim sorun değil tuhafima giden fiyat neden bukadar öldürüldü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.