Şimdi Ara

ACİL SATILIK SIFIR AYARINDA 10/10 NOTE 4 GOLD ORJİNAL ŞARJ CİHAZI İLE BİRLİKTE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Samsung Model #Galaxy Note 4
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar cihaz neredeyse sıfır ayarındadır. Kozmetik ve donanım olarak 10/10 acil nakit ihtiyacımdan dolayı satıyorum. En ufak bir sıkıntısı yoktur. Bataryasından kamerasına, ekranına kadar tamamen sorunsuzdur.

Kutu ve faturası yoktur. Böyle saçma takıntıları olanlar ve ölücüler kendini yormasınlar. Cihazı verirken istenirse kimlik fotokopisi ve aldığım yerden oradan satıldığına dair kaşeli kağıt verebilirim.

Cihazın yanında kutu içeriğinden çıkan orjinal hızlı şarj aleti de verilecektir.

Fiyat : 1050 TL, telefoncu 900 veriyor bu nedenle ölücü arkadaşlar kendini yormasın fiyat aciliyetimden dolayı uygundur. Cihaz sıfır ayarındadır.

İstanbul içi görerek inceleyerek elden teslim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• İletişim için mesaj atınız sürekli kontrol ediyorum.

• Pm
  • Kutu faturaya saçma sapan demek kolay da imei klonlansa sen mi açıcan saçma sapan demişsin?

Ölücü demişsinde 1000 liraya zibil gibi garantilisi varken kutu fatura bile olmayana hangi telefoncu vermiş 900 git koşa koşa ver alıyorsa

Not: ALICI DEĞİLİM SIRF YAZDIKLARINIZA İTİNADEN YAZDIM 700 BİLE DESENİZ ALMAM

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hauntedd kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarıma itinaden değilde boş konuşmak için yazmış gibi bir halin var dostum btk da imei kontrolü diye birşey serviste cihaz sorgulatma diye birşey var. Herşeyi geçtim kimlik fotokopimi ve cihazın alındığı yerden oradan satıldığına dair kaşeli kağıt vereceğim diyorum sen hala bana sahte imei falan diyorsun. Yazdıklarımın bir kısmını okuyup yorum yapmayın tamamını okuyun.

900 tl ye note 4 olayına gelince bu bendeki 3. Note 4 900 tl ye bende note 4 sattım kutulu faturalı 14 ay garantili siyah note 4 ü sattım. Sebebi telefonun şebeke problemli olmasıydı aldığım kişiye de serviste yaptıramadığımı belirtip ucuz sattım. Cihazın çoğu serisinde kronik şebeke sorunu ve kasa açıklığı sorunu var.

Sahtekarlar ellerinde kalan problemli cihazları ucuz ayağına millete kitlemeye çalışıyor. Sizlerde ucuza satıyorlar ne güzel diyorsunuz

Bugün sahibindene girip bakarsanız Sıfır lg g2 yi g3 ü g4 ü orjinal donanıma sahip cihazları kendi fiyatlarının yarısından aza bulabilirsiniz çünkü bu cihazların çoğu toplama.

Donanım tamamen aynı güçlü ama ekran yan sanayi kasa yan sanayi neresinden tutsan elinde kalıyor. Ben burada nisan üretimi 2016 cihazı satıyorum ve herşeyinin arkasında olmsam kimlik fotokopimi vereceğim demem vesselam

• quote:

Orijinalden alıntı: R-sqL

Yazdıklarıma itinaden değilde boş konuşmak için yazmış gibi bir halin var dostum btk da imei kontrolü diye birşey serviste cihaz sorgulatma diye birşey var. Herşeyi geçtim kimlik fotokopimi ve cihazın alındığı yerden oradan satıldığına dair kaşeli kağıt vereceğim diyorum sen hala bana sahte imei falan diyorsun. Yazdıklarımın bir kısmını okuyup yorum yapmayın tamamını okuyun.

900 tl ye note 4 olayına gelince bu bendeki 3. Note 4 900 tl ye bende note 4 sattım kutulu faturalı 14 ay garantili siyah note 4 ü sattım. Sebebi telefonun şebeke problemli olmasıydı aldığım kişiye de serviste yaptıramadığımı belirtip ucuz sattım. Cihazın çoğu serisinde kronik şebeke sorunu ve kasa açıklığı sorunu var.

Sahtekarlar ellerinde kalan problemli cihazları ucuz ayağına millete kitlemeye çalışıyor. Sizlerde ucuza satıyorlar ne güzel diyorsunuz

Bugün sahibindene girip bakarsanız Sıfır lg g2 yi g3 ü g4 ü orjinal donanıma sahip cihazları kendi fiyatlarının yarısından aza bulabilirsiniz çünkü bu cihazların çoğu toplama.

Donanım tamamen aynı güçlü ama ekran yan sanayi kasa yan sanayi neresinden tutsan elinde kalıyor. Ben burada nisan üretimi 2016 cihazı satıyorum ve herşeyinin arkasında olmsam kimlik fotokopimi vereceğim demem vesselam

Toplama cihaza bağlamissin ne alaka bilmem ama merak etme o konu hakkinda da bilgim var. Custom rom muhabbetinden kaynakli.

İmeisi klonlansa, FATURA OLMADAN ACMİYORLAR BUDA BASİMA GELDİ Kİ BİLİYORUM.

Fatura sacmaymis size göre bende b uy na değindim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.