Şimdi Ara

ACIL SATILIK SAMSUN S3 ----- 600 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Arkadaşlar selamlar...

Elimde İsviçreden gelme S3 bulunmaktadır. Mayıs 2013'ten beri kullanıyorum.

Yurtdışından TR'ye girince Amcamın pasaportuna kayıt ettirdik. Sorunsuz kullanmaktayım.

Ekranında kırılmaz koruyucu sticker bulunmakta. 40 TL ye almıştım.

Kozmetik olarak 8/10 diyebilirim...

Cihazın fotoğraflarını akşam yükleyeceğim , fiziksel olarak çok temizdir. Sadece alüminyum çerçevesinde birkaç boya dökülmesi mevcut.

Kutusunda gönderilecektir. Kutuda Orjinal şarj aleti vardır.

Ürünün yanında n11.com ' dan aldığım 100 TL değerinde Samsung HM3000 Bluetooth kulaklığımı da vereceğim... Kulaklığı media oynatırken de kullanabiliyorsunuz , sadece telefon görüşmesi için değil...

Nakitte istediğim fiyat 750 TL dir. (Nakitte pazarlığa gerek yok , son fiyatımdır.)

[size=3] ACIL IHTIYACTAN
    Fiyat 600 TL (bluetooth kulaklik hariç)
    OLMUŞTUR...!!

ACIL SATILIK  SAMSUN S3 ----- 600 TL ACIL SATILIK  SAMSUN S3 ----- 600 TL ACIL SATILIK  SAMSUN S3 ----- 600 TL ACIL SATILIK  SAMSUN S3 ----- 600 TL ACIL SATILIK  SAMSUN S3 ----- 600 TL ACIL SATILIK  SAMSUN S3 ----- 600 TL ACIL SATILIK  SAMSUN S3 ----- 600 TL ACIL SATILIK  SAMSUN S3 ----- 600 TL ACIL SATILIK  SAMSUN S3 ----- 600 TLığ
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adminmelih -- 7 Mart 2014; 11:10:26 >

• bir pm Glokal'den

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    24.800 TL'nin Uzerinde islem hacim için referanslarİma bakiniz.---------------------------------------------------------------------- REFERANSLARIM:salagil(nokia n81 aldim)--Ostard (iphone 4 aldim)--MetinOktay10(Femset sattim)--nero67(iphone 4 aldim)--sezmik(lys hazırlik kitabları sattim)..Quark (samsung note aldim) brazen ( iphone 4s aldim)--gokhan20002001 ( iphone 4 aldim)--the_KHA ( 2 adet iphone 4 aldim)-berbers (s3 mini aldım)-Serquano (iphone 4 aldım)-itake(iphone 4s aldım)-asker1695(pasaport hakkı satın aldım)--Ottiman(iphone 4 aldim)--HTCONE1(iphone 4 aldım)--menajer8728(blackberry 9900 sattım)--Freev(iphone 4 aldim)--Tolgacem(iphone 4 aldim)--marmarafb(iphone 4s aldım)--harmonyoa(2 adet iphone 5s aldım)--harmonyoa(3 adet 5s aldım)--flexnacht(iphone 5s aldim)--maverickss(iphone 5s sattım)--maverickss(LG 2 aldım)
  • siyah olsa alırdım hayırlı satışlar..

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.