Şimdi Ara

ACİL SATILIK OYUN CANAVARI!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 ACİL SATILIK OYUN CANAVARI!!!
    Arkadaşlar merhaba yaklaşık 10 ay önce konfigüre ettiğim masaüstü pc mi satıyorum. Garantisi devam eden ürünler konfigüre ettiğim ürünlerdir. Ve aldığımdan beridir doğru düzgün kullanmadım. Sıfırdan farksızlar. Kutuları falan herşeyi duruyo. Vatan bilgisayardan aldım. Özellikleri aşağıdadır. Acil paraya ihtiyacım olduğundan satıyorum. Takas teklif etmeyin. Çok acil nakite ihtiyacım var. Sanal Pazar üzerinden satış fiyatı 1790 TL. Ankara içi elden almak isteyen arkadaşlar için fiyat 1700 TL.

İşlemci: INTEL Core i5 2500K Soket 1155 3.3GHz 6MB Cache 32nm İşlemci (Garantisi devam ediyor)

Anakart: MSI P67A-GD65 (B3) Intel P67 DDR3 2133MHz(O.C) Core i7-i5-i3 Soket 1155 Anakart (Garantisi devam ediyor)

Ekran Kartı: MSI GTX560 TI HAWK GDDR5 1GB 256BIT NVIDIA GEFORCE DX11 EKRAN KARTI (Garantisi devam ediyor)

Ram: G.SKILL RipjawsX 8 GB (2X 4GB) DDR3 1600 MHZ RAM CL9 (1.5 Volt) INTEL Sandy Bridge Uyumlu (Garantisi devam ediyor)

Güç Kaynağı: High Power Plus Serisi 750W 80+ Modüler Güç Kaynağı (Garantisi devam ediyor)

Monitör: Samsung 2233 BW hidescreen 22 inç monitör.

Kasa: Aopen middle tower kasa.

HDD: Samsung 250 gb.

TOPLAM FİYAT 1790 SANAL PAZAR ÜZERİNDEN. ANKARADAN ELDEN ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN 1700 OLUR.

Tel: 05325168726 Hamit bey. Çok fazla online olamıyorum. İlgilenen arkadaşlar bu numaradan ulaşabilirler. Teşekkürler..
    Fiyat : 1790 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 24 Nisan 2012 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.