Şimdi Ara

ACİL SATILIK N95(KAMERASI ARIZALI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ORJİNAL NOKİA N95 TELEFONUMU ELİMDEN DÜŞÜRDÜM.KAMERASI BİDAHA ÇALIŞMADI AMA KULLANIMA ENGEL DEĞİL. 50 TL ARASINDA CAMERA FİYATI...
    CİHAZ FULL ÖZELLİKLİ HİÇ BİR EKSİĞİ YOKTUR...

CİHAZ KAYITLIDIR. CİHAZI SATTIKTAN SONRA CİHAZI ALIP USTALARIN ELİNDE OYUNCAK EDİP, PARÇA DEĞİŞİMİ OLUP EE BU YAPILMADI YOK ÇALIŞMADI DEMEYİN. İADESİ YOKTUR.

CİHAZ İLE BİRLİKTE USB KABLO VE ŞARJ ALETİ VERİLECEKTİR...

FİYAT...330 TL

LÜTFEN DİĞER İLANLARA DA BAKIN.

TEKLİFLERİNİZİ BEKLİYORUM...

CİHAZ SATILMIŞTIR....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holylowe -- 15 Nisan 2009; 21:39:25 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 350-390 arası sağlamları var.kamerası arızalı bi cihaz 330 lira etmez. ayrıca cihazıyın yanında kutu içeriğide yok.

ayrıca cihazı bi tamirciye göster bence...belki çok ufak bi arızadır. 3-5 liraya yaptırırsın...boşuna zarar etme...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wehby -- 18 Mart 2009; 12:13:13 >
  • Fotoğraf yanlış olmuş sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: wehby

350-390 arası sağlamları var.kamerası arızalı bi cihaz 330 lira etmez. ayrıca cihazıyın yanında kutu içeriğide yok.

ayrıca cihazı bi tamirciye göster bence...belki çok ufak bi arızadır. 3-5 liraya yaptırırsın...boşuna zarar etme...

Ölücülük yapmayalım.sıfırı 650 tl olan n78 500 den satılırken Sıfırı 850 den satılan n95 350-390 arası gitmez.O fiyatları kendine sakla.
  • arkadaşın ilanı baltalamak gibi olmasın fakat wehby arkadaşım doğru demiş..zaten kamerası sağlam cihaz 350 390 400 gibi fiyatlardan gidiyor..bunların bağzılarıda tr cihazları...n78 ise yeni seri bir cihaz oldugundan fiyatları daha doprusu 2.el fiyatlarında 500 420 400 tl gibi fiyatlardan gidiyor..n95 kamerasınnda muhtemelen kamera filmi kpmuştur..10 lira gibi ücrete yapılabilir..arkadaşım istersen yaptır sat fiyatın en azından yükselir..bence 330 tl yi bu halde revize etmen gerekebilir....

not:SİSTEM MSJ I OLMADIGINDAN YORUM YAPILMIŞTIR.BİLGİLENDİRMEK AMAÇLIDIR İSTENİRSE EDİTLENEBİLİR!..
  • ewet kardeş dediğin gibi belki 10-15 tl ile yapılabilir ama ben servis olayını sevmiyorum...ben bikere oto cd çalarını tamir ettirdim bin pişman oldum...anlıcan elektronikte tamir olayını sevmiyorum...alan kişi yaptırsın ben bu fiyata razıyım...

İLGİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR....

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ustam çok saglam bi ustam var hatta bende yanında çalışıyorum en ufak sorun olursa savcılıga verirsin adres balıkçı oglu pasajının girişi ünal kurı yemişin yanı yarın getir bakalım numaram 0506 446 60 80
    0543 562 56 17
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.