Şimdi Ara

Acil...Satılık N79 500 TL 5 aylık Genpa..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kayseri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • N79 özelliklerini tekrar yazmama gerek yok sanırım alacak kişi özelliklerini araştırmıştır. yok eğer özellik konusunda soruları olan varsa pm atabilir. Cihaz 5 aylıktır genpadır. ekranda kullanıma bağlı kılcaz çizikler vardır gerçekten almaya niyetli olan arkadaşlara resim yollayabilirim. içi açılmamış tamir görmemiştir.full kutu aksesuarı ile birlikte yollanacaktır kutu içeriginden bi eksigi yoktur. şu anda aklıma gelenler bunlar. neden satıyorum sorusuna gelincede alırken 5800 ile n79 arasında kalıp n79 almıştım şu anda iomnia900 16gb ikinci elleri 500 550 tl arası bu telefonu almak istiyorum yada 5800 sıfır almak istiyorum o yüzden satıyorum.Takas açıktır lütfen ciddi arkadaşlar pm yolu ile yada burdan ulaşsınlar taksit yoktur. şimdiden teşekkürler.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemal_ozsoy -- 7 Şubat 2010; 23:29:54 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyat abartı ötesi olmuş..
  • Neden abartı ötesi olmuş? siteyi inceledim 5800 sıfır cihaz genpa 500 tl arkadaşlar 2. elini 400 tl ye satıyorlar. sıfır n79 600 650 tl arası genpa olanlar. bende aynı degerde bir fiyat biçtim ve kullanan ben oldugum için değer biçme konusunda en uygunu bence kendi fikrimdir. zaten alacak arkadaşa da her türlü resim içerik vs yollayacagım kendiside görecektir hak edip etmediginiz. ek olarak bu ilk verilen bir fiyattır. bazı sitelerde 450 tl ye hatta 400 tl ye satılan cihazlar mevcut fakat ya kutusu yok ya bir şeyi eksik cizik var yada garantisiz. telefona 3-5 oyun dışında herhangi bişey yüklenmemiştir hack görmemiş n79 dur. ve black versiyondur. umarım açıklayıcı olabilmişimdir. telefonuma güvenmesem o fiyatı yazmazdım. artı alacak kişi elbette pazarlık yapacaktır pazarlıksız sabit kesinlikle 500 demedim :D saygılar

• Bu forumda bir aylık beyaz n79un 430a satılmadığına çok şahit olduk.. Şuan 400civarına ancak satılıyor.. Neyse sizin ilan 500de devam ederse.. Bir hafta sonra neden abartı olduğunu siz daha iyi anlarsınız. :) saygılar bizden..
  • tmm da ben basit bi kıyaslama yaptım :D o zman 5800 larıda 300 e satmalrı gerek 400 diyorlar :D sizin mantıkla yola çıkarsak zarar ederiz :D haklısınız ama dedigim gibi cihaza güveniyorum :D sizce ne kadar eder?

• Hocam 5800 ile kıyaslamayın telefonu :) zira 5800 sıfırı bi ara epey zor bulunuyordu..
  • bu gün gezdim telefoncuları :D fiyatın düşük olma sebebi sıfırı artık üretilmicekmiş :D ve 2. elinde rabeti yokmuş pek o yüzden 2. ele 400 tl gibi dediler :D ama gene de dedigim gibi sebebi varmış ucuz olmasının :D sen boşver ne kadar eder bana onu söyle :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    N 70 genpa garantili 15 ay
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • N79 arayanların dikkatine

arkadaşlar bende satıyorum bir resimlere bakın isterseniz jabra bluetooth u da hediye veriyorum bugün acil satmam lazım faturası herşeyi var hemde sıfırdan farksız hiç çizik yok az kullandım fiyatı 380 tl

link:http://forum.donanimhaber.com/m_45084179/mpage_1/f_/key_//tm.htm#45084179
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.