Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ACİL SATILIK KOMPLE SİSTEM (Pazarlık olur) Satın Al 16 Haziran 2012 14:46 1 1 ACİL SATILIK KOMPLE SİSTEM (Pazarlık olur) Merhaba, Aşağıda özellikleri verilen sistemde mühendislik yazılımları sorunsuz çalışmaktadır(Solidworks , Catia, Ansys, Matlab vs. kendim kullanmaktayım). Ayrıca oyun severler için ideal bir kasadır. Yeni oyunlar (Blackops,modernwarfare, Max payne 3 vs.) çalışmaktadır. Satılırken bilgisayar formatlanıp Orijinal windows 7 yüklenecektir. Windowsu sonradan update edebilirsiniz. Bilgissayar bakımlı ve kasayı sürekli temizlediğim için gayet temizdir ancak temizlerken kasanın üstünde hafif bir göçme oldu. İşlerim olduğu için laptop a geçeceğim o yüzden satıyorum. İşlemci: AMD Athlon 7750 socket AM2+ (940 chip) 2.7 Ghz Bellek: SAMSUNG 500 GB Ekran kartı: Palit Nvidia GTS-450 Ana kart: Asus M2N68-AM SE RAM: 4GB RAM (2 Adet Kingston 2 GB ) Güç kaynağı: High power 500 Watt Soğutucular: Cooler master işlemci soğutucu, cooler master bakır ram soğutucusu, ve 3 adet kasa fanı (yeşil ışıklı) Kasa: Vento siyah kasa,önde kart okuyucu usb girişi,kulaklık ve mikrofon girişi ve ön tarafta resimde görünen görsellik için volt ve sıcaklık göstergesi (mavi led ışıklı) Ekran: Philips190 VW LCD 19 inç Hoparlör: Genius 4+1 ses sistemi İşletim sistemi: Orijinal windows 7 Home Premium NOT: Piyasayı fazla araştırmağım için fiyatı 800 TL olarak belirledim ancak makul olarak pazarlık yapılabilir. Fiyat : 800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün MSI RX 570 Armor 8GB Ekran Kartı