Şimdi Ara

ACİL SATILIK KOMPLE SİSTEM (Pazarlık olur)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 ACİL SATILIK KOMPLE SİSTEM (Pazarlık olur)
    Merhaba,

Aşağıda özellikleri verilen sistemde mühendislik yazılımları sorunsuz çalışmaktadır(Solidworks , Catia, Ansys, Matlab vs. kendim kullanmaktayım). Ayrıca oyun severler için ideal bir kasadır. Yeni oyunlar (Blackops,modernwarfare, Max payne 3 vs.) çalışmaktadır. Satılırken bilgisayar formatlanıp Orijinal windows 7 yüklenecektir. Windowsu sonradan update edebilirsiniz. Bilgissayar bakımlı ve kasayı sürekli temizlediğim için gayet temizdir ancak temizlerken kasanın üstünde hafif bir göçme oldu. İşlerim olduğu için laptop a geçeceğim o yüzden satıyorum.

İşlemci: AMD Athlon 7750 socket AM2+ (940 chip) 2.7 Ghz
    Bellek: SAMSUNG 500 GB
    Ekran kartı: Palit Nvidia GTS-450
    Ana kart: Asus M2N68-AM SE
    RAM: 4GB RAM (2 Adet Kingston 2 GB )
    Güç kaynağı: High power 500 Watt
    Soğutucular: Cooler master işlemci soğutucu, cooler master bakır ram soğutucusu, ve 3 adet kasa fanı (yeşil ışıklı)
    Kasa: Vento siyah kasa,önde kart okuyucu usb girişi,kulaklık ve mikrofon girişi ve ön tarafta resimde görünen görsellik için volt ve sıcaklık göstergesi (mavi led ışıklı)
    Ekran: Philips190 VW LCD 19 inç
    Hoparlör: Genius 4+1 ses sistemi
    İşletim sistemi: Orijinal windows 7 Home Premium

NOT: Piyasayı fazla araştırmağım için fiyatı 800 TL olarak belirledim ancak makul olarak pazarlık yapılabilir.

ACİL SATILIK KOMPLE SİSTEM (Pazarlık olur)
    Fiyat : 800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Sistem alınır mı (REVİZE)
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.