Şimdi Ara

Acil Satılık Full Ekipmanlı Sistem (3400 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Acil Satılık Full Ekipmanlı Sistem (3400 TL)
    İstanbul içi alıcılar evimde gelip elimdeki oyunlarla test edebilirsiniz. Tüm parçaların kutuları mevcuttur. Kasa ve anakartın garantisi devam etmektedir. Kasa çok küçük olduğu için fazla yer tutmaz. Ciddi alıcılara mesaj yoluyla telefon numaramı verebilirim.

Philips 22" Full HD LED Monitör&TV
    Thermaltake Core V1 Kasa
    Xigmatech Calibre 600W PSU
    Astrock H81M Mini ITX Anakart
    İntel İ5 4690 İşlemci
    Noctua NH-U12S Çift Fanlı İşlemci Soğutucu
    EVGA GTX 960 4GB Ekran Kartı
    Corsair Vengance 2x4 GB RAM
    Corsair LS 120 GB SSD
    Corsair LE 120 GB SSD
    Logitech G105 Klavye
    Logitech G300s Mouse
    Corsair H1500 Head Set Gaming Kulaklık
    TP-Link WİFİ Aparatı
    Mousepad

Ayrıca WD 3.5" 2TB Caviar Green ve Hard Disk Kutusu da vardır.

Sadece sistemi isteyen olursa iletişime geçebilir.

Acil Satılık Full Ekipmanlı Sistem (3400 TL)Acil Satılık Full Ekipmanlı Sistem (3400 TL)Acil Satılık Full Ekipmanlı Sistem (3400 TL)Acil Satılık Full Ekipmanlı Sistem (3400 TL)Acil Satılık Full Ekipmanlı Sistem (3400 TL)Acil Satılık Full Ekipmanlı Sistem (3400 TL)Acil Satılık Full Ekipmanlı Sistem (3400 TL)Acil Satılık Full Ekipmanlı Sistem (3400 TL)Acil Satılık Full Ekipmanlı Sistem (3400 TL)Acil Satılık Full Ekipmanlı Sistem (3400 TL)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 3400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Beşiktaş Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Sadece kasa 1500 olur mu? :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

sorunsuz sekilde alisveris yapabilirsiniz.

Referanslarim:

Toplam: 17.570 TL lik alisveris hacmi...

cavador ALDIM || donyali61 ALDIM || maknc ALDIM || rommy6719 ALDIM || ramazandeveli ALDIM || grey_mania ALDIM || Tari_34 || chinaski ALDIM || esnaf elektronik ALDIM || bozbirik SATTIM/ALDIM || rude. SATTIM || KivancK. SATTIM || bboyseco SATTIM || predators_02 SATTIM || killforyou09 ALDIM || ruffles05 SATTIM || darkk34 SATTIM || sarper26 ALDIM || oktay3196 ALDIM || aferit ALDIM || populovus SATTIM || ramazandeveli SATTIM/ALDIM || Umut Aşkın ALDIM || Teacher ALDIM || sayims ALDIM || ramazandeveli ALDIM || floast ALDIM || murat8361 ALDIM || xewy SATTIM || Core2han SATTIM || sewger SATTIM || abdyaman SATTIM || emre72 ALDIM || savas82 ALDIM || enigmac ALDIM || Vamferden ALDIM || OssiiE ALDIM || 34hayrettin ALDIM || emfore SATTIM || hiickimse SATTIM || m_eminhelvaci ALDIM || bred78 ALDIM || mattblack ALDIM || b.unal ALDIM || mertstar15 ALDIM || bred78 ALDIM || Jason_Statham ALDIM || NightmarE_6 ALDIM || lordpozzo ALDIM || kametuze ALDIM ||
  • çikkarito09 Ç kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• LazPacino L kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam. Teşekkür ederim güzel yorumlarınız için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sistem tavsiyesi 700 tl
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.