Şimdi Ara

[ACİL] Satılık Esports Kasası + Monitör (g4560 - r7 260x - 8gb DDR4)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Yaklaşık 1 senedir memnuniyetle kullandığım bilgisayarımı satıyorum.

Özellikler şu şekilde:

Intel Pentium G4560 işlemci, 3.5ghz 2core/4thread (7.Nesil 14nm)

ASUS h110m-k anakart (Anakartın UEFI windows 10 lisansı vardır. Yeni yükleme yaptığınızda orijinal Windows olarak kullanırsınız.)

AMD r7 260x 2gb (PowerColor) ekran kartı

G-Skill Aegis 8gb 2133mhz DDR4 ram

1tb 7200rpm Hitachi hard disk (küçük modeldir)

Acer G225HQV 21.5'' 1080p fullHD DVI-VGA LCD Monitör (ölü pikseli falan yok)

AeroCool PGS-vx-R kasa (fan kontrolcülü falan bir model lakin montajı yaparken uğraşmak istemediğimden takılı değil.)

FSP 80+ 500w PSU (dandik güç kaynaklarından değildir.)

İşlemci, anakart ve PSU nun garantileri devam etmekte.

KOMPLE SATILIKTIR, PARÇA SATIŞI YOKTUR.

Dota2, Fortnite, World Of Warcraft, Diablo 3, Overwatch oyunlarını aktif olarak oynadığım bir bilgisayar. Hiç birinde sıkıntı çıkarmadı.
    Bunlar dışında PUBG, LOL, CS:GO falan gibi Esport oyunlarını da oynayabilirsiniz.
    Android Studio, Unity falan uğraşmaya başladığım için biraz daha iyi bir sisteme ihtiyacım var. O yüzden satıyorum sistemi. Aciliyeti de proje deadline'ım var sistemi bir an önce elden çıkartıp projeye başlamak istiyorum.

fiyat olarak 1700TL düşünüyorum daha fazla inebileceğimi sanmıyorum. Ankara içi elden, şehir dışına da önce ödeme sonra kargo yöntemiyle satarım.

Get gittigidiyor falan uğraşamam, AL-SAT'cı değilim kendi kullandığım sistemim.[ACİL] Satılık Esports Kasası + Monitör (g4560 - r7 260x - 8gb DDR4)[ACİL] Satılık Esports Kasası + Monitör (g4560 - r7 260x - 8gb DDR4)[ACİL] Satılık Esports Kasası + Monitör (g4560 - r7 260x - 8gb DDR4)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ktoid -- 18 Mayıs 2018; 13:20:2 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.