Şimdi Ara

ACİL Satılık Avcı Bıçağı LEKELİ %65 ve 100 TL indirimli

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YGS-LYS nedeniyle oyunu bıraktığım için kullanmadığım steam hesabımdaki skinlerim ve 100 Tllik walletim satılıktır.
    Huntsman Stained WW-Eskimiş
    Pazarda 230 tl - 150 tl nakit
    pazar Fiyatının %65 ine denk geliyor.

Vede 100 Tl walleti şöyle satmak istiyorum 1 itemin siparişini vericeksiniz ödeme yapıp itemi alıp 7 gün takas banının geçmesini bekleyeceğiz geçtiğinde iteminizi atıcağım.

Sadece 100 tllik item değil 10 tllik item 20 tllik item vs de sipariş verebilirsiniz parayı eriteyim yeter.

ACİL Satılık Avcı Bıçağı LEKELİ %65 ve 100 TL indirimli

http://steamcommunity.com/id/ConquerorStone/inventory/

Ödeme Yolları: Paypal-HalkBank

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ConquerorStone -- 12 Aralık 2015; 16:31:53 >

• Hesaptaki 100 lirayı almak için şöyle bir yöntemim var.Ben sana parayi atacam sende benim dandik silahı 100 liraya alacan.Fakat söyle bir durum var steam 15 lirasını kesiyor sanırım.o yüzden bana 85liralık yararı olacak.kaça yaparsın bu dediğimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 70 hocam satislar genelde market fiyatinin %70 i uzerinden gerceklesir. Onun yerine marketten 10p liralik item alip size atsam pazarda satinca gene elinize 85 gecicek ayni mantik sizinki direkt walleti almak.

• Günceldir.
  • 220 tllik ram var ddr3 2.4 savage hyperx. Takas düşünürmüsün. Sıfırdır hocam bi kutusu açıldı sadece

• Günceldir oyunu bırakalı 3 ay oldu hala satamadım :S
  • Dostum pm attım bakar mısın ?
  • Bence Hesapla birlikte satsanız daha hızlı gider

• quote:

Orijinalden alıntı: Prolking

kardeşim tam formunu okumadımda bıçağı 150 tlye vereceksen bn almaya hazırım bana acil ulaş

150 tl kardes ilk sen diyeceksen mesaj bile atma referans gosterebilirim ben

• Bıçağı 1 hafta sonra vericem dememiş ki walleti isteyenler için demiş ben mi yanlış anladım

• quote:

Orijinalden alıntı: Jst1907

Bıçağı 1 hafta sonra vericem dememiş ki walleti isteyenler için demiş ben mi yanlış anladım

Aynen oyle hocam steamdeki 100 tlyi almak isteyene 1 hafta sonra veriyorum cunku steam aldigin esyalara 1 hafta ban koyuyor.

Bicak isteyenlere parayi hesabimda gorur gormez bicagi atiyorum.

• quote:

kardeşim bide konu başlığına yazmışsın 100 tl indirimli diye normal fiyatı 230 sen onu 100 tl indirime uğratırsan 130 olur bıçak

Bicak %65 ve indirimli 100 tllik wallet. 2 sey satiyor arkadas dikkat ederseniz.

Bu arada arkadasa referansim.

• quote:

kardeşm bn onu anladım dediğim gibi özelden face link atsın ve hangi bankaya hangi hesaba para yatıracağımı yazsın özelden konuyu kapatsın cumartesi direk yatırıcam parayı başkası almasın

Ozelden iletişim adresi atiyorum bıçak şimdilik sana rezerve durumda cumartesi ne kadar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.