Şimdi Ara

ACİL SATILIK 3GS 16GB GARANTİLİ 450TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • IPHONE 3GS 16GB SİYAH TELEFONUMU SATIYORUM.. GENPA ÇIKIŞLI OLUP GARANTİSİ YENİ BİTMİŞTİR..
    KUTUSU VE ORİJİNAL AKSESUARLARI MEVCUTTUR.. SON GÜNCELLEMESİ YAPILDI 5.1.1 SORUNSUZ ÇALIŞMAKTADIR..

Sol taraftaki kulaklık ses açma kısma tuşu düşmüştür, ama tırnakla basıldığında işlevini yapmaktadır, her iphone da olduğu gibi arka kapağında göze batmayan ufak tefek çizikler var, titreşime alma tuşu tozlanmadan dolayı bazen temassızlık yapmaktadır..

Ekranı film ile kullanıldığı için çiziksiz temizdir, telefon daha önce açılmadı tamir görmedi, yazılımsal ve donanımsal olarak hiçbir sorunu yoktur..

SONUÇ OLARAK TELEFON SORUNSUZ, TEMİZDİR..

Telefoncu 430 vermektedir, telefoncuya vermektense birinin işi görülsün istedim, 1-2 gün içinde satılmazsa telefoncuya vericem, telefonculardan 600e alırsınız artık..

İzmirdeki ilanlarda sağlam sorunsuz en uygun fiyatlı benim cihazım, yukardaki kusurlar emin olun diğerlerindede var..

HERŞEYİ DETAYLI OLARAK BURAYA YAZDIM, GET AÇILMAYACAKTIR, GEREKSİZ SORULAR SORMAK İÇİN, TAKAS TEKLİFİ İÇİN, FİYAT TEKLİFİ İÇİN ARAMAYIN MESAJ ATMAYIN KALBİNİZİ KIRARIM..

Resimler ve Detaylı Bilgi için:http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-acil-satilik-3gs-16gb-garantili-95938106/detay/

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugra87 -- 8 Ağustos 2012; 15:28:58 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Güncel.....

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• PM
  • 750 tl ye yıgınla iphone 4 var fiyat da indirim yapılmazsa satılacagını sanmıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.