Şimdi Ara

Acil Satılık 24 Adet Lenovo G500 Notebook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
2
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir proje için satın almış olduğumuz 24 adet Lenovo G500 marka modelli notebook satılıktır.

Öncelikli satış şeklimiz toplu olaraktır. Tekli ve az alımlı taleplerinizi de olumlu karşılamaya çalışacağım.

Cihazlar 2 ay kullanılmıştır. Orjinal kutu ve ambalajı ile birlikte verilecektir. 20 ay civarında garantisi vardır. Fatura fotokopisi ile teslim edilecektir. Talep olursa + KDV şeklinde 2.el faturası kesilebilir.

Cihazlarda donanımsal ve fiziksel hiç bir sıkıntı yoktur. Batarya Ömürleri %100'dür. Zaten 2 ay kullanıldı. Oda günde 1-2 saat.

Fiyat belirtmiyorum. Toplu ve tekli alım için tekliflerinizi özel mesaj atabilirsiniz. mesajınıza anında cevap vermeye çalışacağım.

Ürün özellikleri ekteki fotoğrafta yer alıyor.

Ufak bi hatırlatma:

Ürünü G500 serisindeki celeron işlemcili, 2 gb ramli, 320 gb diskli ve free dos serisi ile kıyaslamayın. Aynı ürün koduna sahiptir. Ürünümüz Pentium işlemci, 4 gb ram, 500 Gb disk ve W8.1 64Bit lisansa sahiptir.

Ankara ve Kocaeli elden teslim şeklindedir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     Acil Satılık 24 Adet Lenovo G500 Notebook Acil Satılık 24 Adet Lenovo G500 Notebook

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 2 adet satılmıştır. Kalan 22 adet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yeni nesil pentium işlemcili (Lenovo G5030 80G000GFTX veya dell 3543) 4 çekirdekli hatta bazen parmak izi okuyuculu modeli 699 tl n11 veya gittigidiyordan almak mümkün, puan + çek + bkm + babalar günü vs indirimleri ile 600tl gibi adımıza faturalı 24 ay garantili hatta 9 taksit almak varken;;;;;;;;;;;;;

500 deseniz 100 tl için değer mi derim, 400 deseniz benim gibi düşünen bir çok kişi anında tüketir. ben 5 adet nakit almaya hazırım.

saygılar
  • Babatolia merhaba. Dedikleriniz göz Alıcı geliyor. Araştırma şansımda çok yok.

Ürünler için 1-5 arası 550 TL, 5 + için 500 TL olarak karar verdik.

Son Kullanıcı için oldukça uygun olduğunu düşünüyorum.

Yardımcı olmak isterseniz belirttiğiniz ürünlerin linklerini paylaşırsanız alacak arkadaşlar olumlu şekilde faydalanır.

Iyi alışverişler.

• inatlaşarak ilanınızı baltalamak istemem elbet, ama beni tanıyanlar sineğin yağını nasıl çıkardığımı bilirler.

çek kredi kartı vs gibi olaylarla uğraşmadan (ben de dahil :) ) sizden 500tl"ye almakta avantajlı. iyi satışlar
  • Özel mesaj atan ve atacak olan arkadaşlarım,

Ilan metninde de belirtildiği gibi ürün Lenovo G500 serisi OLMASINA rağmen farklıdır. Lütfen özelliklere tam bakarak n11 699 TL fiyat var veya fiyat şu-bu deyin.

1 - CPU Pentium 2020m 2.4 GHz Dir. 64 bittir. Celeron değildir.
    2- Orjinal lisans olarak 64 bit win8.1 vardır.
    3- Ram 4 GB dır.
    4- Disk 500 GB dır.
    5- Türkiye Dist. Garantili

Teknik olarak 3-4 farklı başlık daha var. Onun için Lenovo spec. Indirmek ve yayınlamak gerek.

Karar tercih sizin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C@GL@R -- 10 Haziran 2015; 0:26:04 >

• Son 4 adet kaldı arkadaşlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satılık casper ultrabook 800 tl
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fiyat hala aynı mı :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.