Şimdi Ara

ACiL SATILIK 2 ADET NANOXIA FAN + REVOLTEC 2LI UV (HEDIYELI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar. Arkadaslar yaklasik bir ay önce aldigim 2 adet nanoxia fx1250 ve revoltec uv katot isiklarimi satiyorum. Öncelikle ürünler tertemiz en ufak bir çizik dahi mevcut olmaksizin uv neon hariç kutuludur.
    Ürünülerin özelliklerini sayacak olursak bilindigi gibi modifikasyon konusunda öncü firmalardan biri olan revoltec in satmakta oldugum 31cm lik 2 li neonlari gayet basarilidir.
    Nanoxia fanlar ise 1250 rpm max. dönüs hizina sahip suya dayanikli 150.000 saat kullanim ömrü olan gayet basarili bir fandir. Ürünler daha önce belirttigim gibi sorunsuz ve çiziksiz olup yanlizca hurricane pleksimin kalin gelmesi sebebiyle kopan sabitleyici silikonlar yoktur.Bunun yerine resimde göreceginiz vidalar ile montaji sorunsuzca gerçeklestirebilirsiniz. Alan arkadasima thermaltake UV reaktif yesil ide kablosunuda hediye ediyorum.Satma sebebim ise önümüzdeki hafta içinde gitmem gereken bursa seyahati için acil paraya ihtiyaç duymamdir.Istedigim fiyat tümü için 60 TL dir. Istanbul Anadolu yakasina elden verebilirim.Diger durumda kargo aliciya aittir.Alan arkadasima simdiden hayirli olmasini dilerim.Saygilarimla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi high voltage -- 10 Şubat 2009; 21:46:36 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Arkadaşlar fikirlerinizi ayrıca belirtmenizi istiyorum. Gereken kolaylığı yapmaya hazırım.

• pm cevaplandı. Arkadaşlar ürünleri tek olarak değil tamamı ile satıyorum.

• pm...
  • desert_18 arkadaşıma satılmıştır.Hayırlı olmasını dilerim

• güzel alış veriş iki taraf için hayırlı olsun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.