Şimdi Ara

*ACİL*SAMSUNG GALAXY S7 EDGE Mİ İPHONE 6S Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle hepinize merhabalar arkadaşlar. Telefon almayı düşünüyorum. beni 3-4 sene götürebilecek kasma donma ısınma veya herhangi bir problem çıkarmayacak bir telefon almak istiyorum. İlgimi çeken bir iki model yok değil. Bütçem max 2700-2800 civarı. Samsungun Galaxy s7 edge si çok güzele benziyor. Edge ekranı elde çok iyi hissiyat yaratıyor. özellikleri de çok iyi görünüyor. 2.3ghz ana işlemci ve 1.6 ghz de sanal işlemcisi var. 2k ekran 32 gb hafıza suya ve toza karşı 1.50 m de 30 dk dayanıklı. kamerası izlediğim kadarıyla çok iyi. sonynin lensi kullanılmış çok iyi video ve görüntü alıyor. 4gb rami var. hepsiburadada 2700-2800 arası değişiyor fiyatı.

    öte yandan iphone 6s var. hiç apple kullanmadım daha önce nasıl olur alsam bilmiyorum. onun fiyatı 2500-2600 gibi birşey.

    Hangisini önerirsiniz? herhangi birini daha önce kullanmış olan arkadaşlar yorumlarınızı esirgemeyin. Önerileriniz daha doğru karar verebilmem için çok önemli. Şimdiden teşekkür eder hepinize iyi günler dilerim arkadaşlar...

    (Bu iki telefonun dışında şu telefon var çok iyi bakabilirsin dediğiniz modeller varsa onları da yazabilirsiniz)







  • 2700 2800 seviyesine çıkabiliyorsan kesinlikle iphone 7 al 3000 tl bazı elektronik mağazaları sıfır faizle taksit imkanı sunuyor mesela vatan bilgisayarda görmüştüm 10 ay 300 TL ödersin hem yeni cihaz eski değil hem 3 4 sene rahat götürür. Android İşletim cihazların 3 4 sene götüreceğini sanmıyorum illaki ısınma donma yaparlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6s al ama kaçlık yazmamışsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • edge ben olsam almam ekranı kırılırsa bir telefon parası ödersin
  • Yurtdışı 7 plus alabilirsin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • s7 edge'yi yeni aldım 2 haftadır kullanıyorum telefon yağ gibi hız,kayganlık,vs herşeyi çok güzel jelatinsiz,kırılmaz camsız kullanıyorum kapaklı flip cover bir kılıf aldım telefonu kesinlikle öneririm fakat j7 pro 2017'de kullanmış biri olarak arada dağlar kadar fark var hakikaten s7 edge ile j7 pro arasında hız farkı var kastığını donduğunu görmedim ama j7 pro'nun bataryası muazzam 3 gün şarjı gidiyor ve önde flash var ön kameranın çözünürlüğüde yüksek s7 edge'den yüksek ve s7 edgede ön kamerada flash yok s7 edge'nin işlemcisini j7 pro'ya uyarlasalar j7 pro'yu gözün kapalı al derim ama 5-10 uygulama kursan ki markette tonlarca uygulama var j7 pro kasıyor fakat s7 edgeye o kadar şey yükledim banamısın demedi kastığınıda görmedim hafıza kartı olması ve 32 gb olması'da çok iyi tek olumsuz görüşüm kavis olayını beğenmedim şimdilik görüşüm bu ama illaki telefon alacaksan samsung derim iphone cephesi sıkıcı bana kalırsa s7 edge'yi tavsiye ederim.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.