Arkadaş ilgili ve güvenilir çok yardımcı oldu bize sağolsun ürünü biz aldık bu sitede onlarca referansı olan arkadaşlar da gördüm gram insanlığı olmayan şu referans olaylarıyla güven ölçmek bu devirde çok mantıksız iyi akşamlar 🤗
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: umutonuraydin
Arkadaş ilgili ve güvenilir çok yardımcı oldu bize sağolsun ürünü biz aldık bu sitede onlarca referansı olan arkadaşlar da gördüm gram insanlığı olmayan şu referans olaylarıyla güven ölçmek bu devirde çok mantıksız iyi akşamlar 🤗
Merhaba şu referans olaylarıyla dediğiniz sistem sayesinde en düşük dolandırıcılık dh de. hb nin ürün yorumları ile karıştırmayın derim, aman ha. İnsanlık ölçmek istiyorsanız referans çok yardımcı olamayabilir ama güven ile insanlığı birbirine karıştırmayalım. Şahsen dolandıralacagıma, gram insanlığı olmayan satıcıdan alıcagımı alır işime bakarım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
xbarisxX
kullanıcısına yanıt
Sizde haklısınız kendi açınızdan ama bana denk gelen olayı söylüyorum 20 yi geçik referansı var çok iyi bir şekilde hemde parayı yolladım adam paramı hiç etti kapattı gitti ne mal var ne kargo 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme