Şimdi Ara

|FULL| i5 10400+RTX 3080 | İnanılmaz Temiz+Garantili PC [18500 TL]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 |FULL| i5 10400+RTX 3080 | İnanılmaz Temiz+Garantili PC [18500 TL]

İşlemci : Intel i5-10400 Altı Çekirdek 2.90 Ghz İşlemci

Anakart : Gigabyte H410M-H Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart

Ekran Kartı : EVGA GeForce RTX 3080 XC3 GAMING 10GB GDDR6X 320Bit Nvidia Ekran Kartı (KFG)

Ram : Corsair Vengeance LPX 16 GB (2x8) 3000MHz DDR4 CL16 CMK16GX4M2D3000C16 Ram

SSD: Netac N600S 512 GB NT01N600S-512G 2.5" SATA 3.0 SSD

Güç Kaynağı : Zalman ZM600-LXII 600W Active 120 mm Fanlı Güç Kaynağı

Kasa: Dark X-FORCE X3 Fanlı ATX Oyuncu Kasası 

Her parçası çok çok özenli düzenli ve temiz kullanılmıştır. Sadece Ekran kartının KFG vardır, diğer parçaların KFG yoktur. Mining, overclock vb. hiçbir işlem bilgisayar üzerinde yapılmamıştır. Pazarlık payı mevcut değildir. Gereksiz mesaj atanlar anında engellenir, boş mesajlar atma zamanımı çalma, kesinlikle takas söz konusu değildir. Monitör klavye mouse gibi ekipmanlar verilmeyecektir.

A'dan Z'ye her şeyini kontrol ederek alabilirsiniz, her türlü teste açık olup hiçbir sorunu yoktur.

✓ İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum elden teslim ilk tercihimdir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 18500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 22 Aralık 2023 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Merhabalar hocam son ne olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam zaten çok uyguna koydum son ne olur diyorsunuz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alırdım Ama Hiç Referans Yokmuş Hocam Hayırlı Satışlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @By_zorhedef

Referans var hocam isterseniz @umutonuraydin bu arkadaş benden ürün aldı kendine de sorabilirsiniz.

• Arkadaş ilgili ve güvenilir çok yardımcı oldu bize sağolsun ürünü biz aldık bu sitede onlarca referansı olan arkadaşlar da gördüm gram insanlığı olmayan şu referans olaylarıyla güven ölçmek bu devirde çok mantıksız iyi akşamlar 🤗

• quote:

Orijinalden alıntı: umutonuraydin

Arkadaş ilgili ve güvenilir çok yardımcı oldu bize sağolsun ürünü biz aldık bu sitede onlarca referansı olan arkadaşlar da gördüm gram insanlığı olmayan şu referans olaylarıyla güven ölçmek bu devirde çok mantıksız iyi akşamlar 🤗
    Merhaba şu referans olaylarıyla dediğiniz sistem sayesinde en düşük dolandırıcılık dh de. hb nin ürün yorumları ile karıştırmayın derim, aman ha. İnsanlık ölçmek istiyorsanız referans çok yardımcı olamayabilir ama güven ile insanlığı birbirine karıştırmayalım. Şahsen dolandıralacagıma, gram insanlığı olmayan satıcıdan alıcagımı alır işime bakarım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • xbarisx X kullanıcısına yanıt
    Sizde haklısınız kendi açınızdan ama bana denk gelen olayı söylüyorum 20 yi geçik referansı var çok iyi bir şekilde hemde parayı yolladım adam paramı hiç etti kapattı gitti ne mal var ne kargo 😂

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.