Şimdi Ara

ACİL PROGRAMLAMA TEMELLERİ PERFORMANS ÖDEVİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • n sayısı klavyeden girilecek 0 ....n arasındaki çift sayıların toplamını bulan programın algoritmasını akış şemasını çizip flow chart programında çalıştırınız.

Arkadaşlar ödev yarına teslim edilecek yapamadım. lütfen yardım edin

çok basit bunu yapamadıysan boşuna mezun olma diyecekler konuya mesaj atmasın lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBurn340 -- 5 Ocak 2014; 12:57:55 >

• iyi de kodluk modluk bi mevzu da yok burda. 5 dk düşüneceksin 5 dakika da algoritmasını akıs semasını çiziceksin. 5 dakikada düşünüp bulamadıysan bir 5 dakika daha düşüneceksin. olmadı ise bir 5 dakika daha. gerekirse 20 saat daha düşünebilirsin. yarına kadar vaktin var yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

iyi de kodluk modluk bi mevzu da yok burda. 5 dk düşüneceksin 5 dakika da algoritmasını akıs semasını çiziceksin. 5 dakikada düşünüp bulamadıysan bir 5 dakika daha düşüneceksin. olmadı ise bir 5 dakika daha. gerekirse 20 saat daha düşünebilirsin. yarına kadar vaktin var yani.

hocam dün çok uğraştım daha yeni öğreniyoruz bu konuları değişken girileceği için yapamadım. yardımınıza ihtiyacım var
  • Kod:
    #include <stdio.h> 
    #include <stdlib.h>

int main()
    {
    int sayi,i,topla = 0;

printf("Bir deger giriniz: ");
    scanf("%d",&sayi);

for(i = 0;i < sayi;i+=2){
    topla += i;
    }

printf("Toplam : %d",topla);
    getche();
    }
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muco53

Kod:
    #include <stdio.h> 
    #include <stdlib.h>

int main()
    {
    int sayi,i,topla = 0;

printf("Bir deger giriniz: ");
    scanf("%d",&sayi);

for(i = 0;i < sayi;i+=2){
    topla += i;
    }

printf("Toplam : %d",topla);
    getche();
    }

teşekkürler ama C# değil flow chartta olması gerek
  • İyi de siz bu temelleri ogrenmek yerine sagdan soldan buldunuz diyelim. Sagdan soldan buldugunuz temeller uzerine mi bilginizi insa edeceksiniz yoksa bu bilginizi de mi sagdan soldan devsireceksiniz. Bu soruyu kendinizin yapamadigini dusunmuyorum. Muhtemelen pazar gunu gunesli hava geziyor tozuyorsunuz nede olsa birileri yapar ben de hocaya veririm diye dusunuyorsunuz.
  • ücretli yaparım flow chartta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up
  • arkadaşlar birgün daha süre verildi lütfen yardım
  • Bence bu zihniyetle pek de performansli sayilmazsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaygerya kullanıcısına yanıt
    hocam artık hakaret etmeyin yeter

10 girdiğimde doğru buluyor ama 5 girdiğimde 12 buluyor 6 bulması lazım

ACİL  PROGRAMLAMA TEMELLERİ PERFORMANS ÖDEVİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBurn340 -- 6 Ocak 2014; 18:32:10 >
  • Elindekinin değerini bilmiyorsun. Bilgisayar üzerine sana ödev veren bir yerde okuyorsun ve gelmişsin bu performans ödevim yapamadım diye konu açıyorsun.

Bireysel olarak "C" öğrenmeye çalışıyorum ve ilk başladığım sıralarda ygs puan hesaplama (sadece doğru yanlışları alarak,katsayıları program kendi giriyor) programı yapmaya çalıştım ve başardım ortalama 4.5 saatimi aldı o an için zor şuan için çok basit kod dizileri.Ve aynı şekilde dün verilen 2 sayı arası rasgele bir sayı üreten program yazdım(Ufak bir yerini yapamadım forumdan yardım aldığım değerli bir insan yardımcı oldu,öğretti).

Ben sözel öğrencisiydim lisede. Programlamayla alakalı hiçbirşey bilmiyordum sadece kendi çabalarımla birşeyler başarmak istiyordum ve yavaş yavaş gelişiyor.Sürekli forumdaki konuları gezerim birşeyler kapmaya çalışırım.

Üzülüyorum bu şekilde konu açanlara ilerde büyük bir şirkete girdiğinizde patronlarınız mı yardımcı olacak size.Sanmıyorum.Hem öğretilmeyen birşey performans ödevi olarak karşına çıkmaz elbet verilen ödevin birşeyleri öğretilmiştir okulunda.

Kolay gelsin.

• benimde programla performars ödevim var yardımı olurmusunuz
  • lütfen yardımı olun yoksa 0 alıam
  • yapmam lazım lütfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.