Selamünaleyküm dostlar. Şuanki piyasa içerisinde 13-14 bin tl ye toplayabileceğim pc bileşenleri konusunda yardımcı olmanızı sizlerden istirham ediyorum. Bu pc'yi kullanım amacım oyun oynamak değil, dükkanda kullanmak için almak istiyorum. Yav işte müşteri siparişleri, word, excel, adobe acrobat reader gibi uygulamaların açık kalacağı bir sistem arkada chrome açıkken bir yandan fotokopi makinesinde çıktı almak mahiyetinde işler. Yani aynı anda 3-4 iş yapacak ancak oyun vs. açılmayacak bu PC'de. Bütçe sundum ancak dediklerim esasında daha ucuza mal olur mu bilmiyorum. Sizlerden destek talep ediyorum. Teşekkürler. |
ACİL PC TOPLAMA REHBERİ DESTEK!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
11.700 tl,ssd lazimsa artirirsin.
https://inventus.com.tr/apu-bilgisayar-sistemi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sıfır almak zorunda değilseniz girin sarı siteye ekran kartsız bütcenize göre en iyi işlemcili pcyi bulup alın geçin tek bakacağınız işlemci olur bütçenize gelen tum pcleri sıralayın seçin işlemcilerini karşılaştırın kazanani alın verisi öbemli değil ssd ram hallolur amd alırsanız daha iyi olur ekran kartsız pclere bakın.
Sıfır alacaksanız biraz daha bütceyi arttırirsanız intel ekran kartlı arc750 b580 li 15 16klara sıfır güncel aistemler var veya mini pc fln bakın ofis tarzı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Böyle ürünlerde tercih edebilirsin ama ısı kontrolü için çift fan bulunanlar daha iyi olur...
Mini PC
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hem ddr5 hemde ileriye dönük en güncel bu şekilde olur
-
Sağolasın reis, güzel tavsiyelerin için bunu değerlendireceğim.
-
Reis eline sağlık. İlgin için teşekkürler. Bu işlemci kutusuz fansız mı geliyor tam anlayamadım?
-
Evet 800/1000 tl bandında kule tipi işini görür
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X