Şimdi Ara

ACİL PC TOPLAMA REHBERİ DESTEK!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamünaleyküm dostlar. Şuanki piyasa içerisinde 13-14 bin tl ye toplayabileceğim pc bileşenleri konusunda yardımcı olmanızı sizlerden istirham ediyorum. 

Bu pc'yi kullanım amacım oyun oynamak değil, dükkanda kullanmak için almak istiyorum.

Yav işte müşteri siparişleri, word, excel, adobe acrobat reader gibi uygulamaların açık kalacağı bir sistem arkada chrome açıkken bir yandan fotokopi makinesinde çıktı almak mahiyetinde işler. Yani aynı anda 3-4 iş yapacak ancak oyun vs. açılmayacak bu PC'de. Bütçe sundum ancak dediklerim esasında daha ucuza mal olur mu bilmiyorum. Sizlerden destek talep ediyorum.

Teşekkürler.

• 11.700 tl,ssd lazimsa artirirsin.
    https://inventus.com.tr/apu-bilgisayar-sistemi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BerTAZ B kullanıcısına yanıt
    Hocam sıfır almak zorunda değilseniz girin sarı siteye ekran kartsız bütcenize göre en iyi işlemcili pcyi bulup alın geçin tek bakacağınız işlemci olur bütçenize gelen tum pcleri sıralayın seçin işlemcilerini karşılaştırın kazanani alın verisi öbemli değil ssd ram hallolur amd alırsanız daha iyi olur ekran kartsız pclere bakın.

Sıfır alacaksanız biraz daha bütceyi arttırirsanız intel ekran kartlı arc750 b580 li 15 16klara sıfır güncel aistemler var veya mini pc fln bakın ofis tarzı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Böyle ürünlerde tercih edebilirsin ama ısı kontrolü için çift fan bulunanlar daha iyi olur...

Mini PC

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• rayli82 kullanıcısına yanıt

Sağolasın reis, güzel tavsiyelerin için bunu değerlendireceğim.

• Kaos_3492 kullanıcısına yanıt

Reis eline sağlık. İlgin için teşekkürler. Bu işlemci kutusuz fansız mı geliyor tam anlayamadım?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2000TL PC TOPLAMA YARDIM LÜTFEN
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BerTAZ B kullanıcısına yanıt
    Evet 800/1000 tl bandında kule tipi işini görür

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.