Şimdi Ara

Acil onerileriniz gerekli???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben,m buyuk bi sorunum var soyle ki ; bir zamanlar warrior kasiyordum sonra 67 iken baska bi karaktere merak saldim bi ara para lazimdi warriorun ustundeki herseyi sattim yani cibildak sekilde biraktim warrioru neyse simdi ise o warrioru kasmak istiyorum ama elimde parada yok itemde yok acaba nasil bi yol izlemem lazim tekrar kasmam icin ? acil onerileriniz gerekli arkadaslar simdiden teşekurler

• meslek kas. mountun duruyodur büyük ihtimal atla mountuna bs-mining kas
  • Bs para istemez mi ? Yani kasabilir miyim
  • tabi ister ama miningden az çok artan maden olacaktır onları ahta satarsın yada mining-herb alırsın stack olarak satarak parayı kırarsın sonra bs gidersin hiç itemin yoksa bs şart yoksa 1-67 arası uğraştığın kadar uğraşıcaksın
  • dilen en iyisi ben oyle yaptim bikere şahsen healin pot 5 minor healing potu birazcikta kendini acindirarak saticaksin oyle oyle 70 g yapmıstım 40 da binek almıstım utanıyorum ama meslek kasmayi ozamanlar bilmiordum
  • En iyisi reputation kasıp heroic dungeonlarına girip badge biriktirmek BS için para pul lazım ama badgeylede mis gibi itemler alınıyor artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: moffaka

En iyisi reputation kasıp heroic dungeonlarına girip badge biriktirmek BS için para pul lazım ama badgeylede mis gibi itemler alınıyor artık.

67 lwl'de heroic nasil yapicak ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye lütfen (acil)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hrb ve mining kas dolaşırken ikiside denk geliyo ah den satarsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.