Şimdi Ara

Acil olarak nasıl kilo alabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler çok zayıfım 182 boya 69 kiloyum.Benim bu boya en az 85 kilo olmam lazım ne kadar yersem yiyeyim kilo alamıyorum en hızlı nasıl kilo alırım

• up ya kızlar bakmıyor zayıf olduğum için
  • Kardeşim 80 kiloyum boy 183. Kilo alınca kızlar bakmamaya devam edecek merak etme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrCaner kullanıcısına yanıt
    işte hayatın gerçeklerini duymayı seviyorum ama olsun hocam tek tük bakan oluyor yine ama onları utangaçlığımdan kaçırıyorum.Şöyle kaslı bir vücut yapayım.Yaş 21 bu zamana kadar sadece 2 sevgilim oldu sap gezdim bari bu yaşımdan sonra hayatı yaşamaya başlayayım
  • yiyerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genetikçiçocuk

işte hayatın gerçeklerini duymayı seviyorum ama olsun hocam tek tük bakan oluyor yine ama onları utangaçlığımdan kaçırıyorum.Şöyle kaslı bir vücut yapayım.Yaş 21 bu zamana kadar sadece 2 sevgilim oldu sap gezdim bari bu yaşımdan sonra hayatı yaşamaya başlayayım
    ama sadece yersen göbek yaparsın sonra da bu göbeği nasıl eritirim diye düşünürsün. ağırlık da kaldırman lazım. barfiks şınav da iş görür ama daha yavaş gelişirsin hatta seviyene göre çok yavaş bile olabilir ama yine seviyene göre hızlı da olabilir.

• 1.80 boy
    65 kiloyum tavsiyesi olan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evde 8 kiloluk dambıllarla kendi çapımda çalışıyorum hocam bir de 2 günde 1 100 mekik çekiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genetikçiçocuk

evde 8 kiloluk dambıllarla kendi çapımda çalışıyorum hocam bir de 2 günde 1 100 mekik çekiyorum
    2 günde 1 100 mekik ne la zaten zayıfsın. onu sen günde 3 kere 100 mekik yap. hemen olmaz tabi ama olur. yanına şınav ve squat da ekle, ekleyebilirsen barfiks de ekle. bunları yap biraz alışsın vücut.

yediğin yemeği de artır biraz.
  • Ben 185 boy 60 kilo :(((

• 1.70 boy 53 kilo tip ilyas salman ne tavsiye edersiniz yaş 30. hiç sevgilim olmadı hastalık yüzünden zaten bakanda yok bakmazlarda

• knk aklıma şu takılıyor piyasada sevgilisi olan 100 erkek varsa bunlardan 1 tanesi kaslı,70 tanesi yağlı veya göbekli vücutlu,kalanları ise ya zayıf yada ideal kilosunda olan insanlar.

mesela ben ektomorf bir yapıdayım.spor yapmayıp günde 10.000 kalori dahi alsam kayra gibi olamam.ama piyasadaki gacıları götüren yağlı vücutlu ama yinede götüren 70 kişinin arasına girebilirim şansım daha yüksek değilmi?
  • bir wp grubu falan kursak nasıl olur beslenme önerileri falan motivasyon konusuruz bende zayıfım
  • yiyonuz yiyonuz kilo almıyoruz diye bişey yok demekki gereken kadar yemiyosun.

günde pişmemiş ağırlıgı 400-500gram pirinç pişir ye yanında , et tavuk vs. ekle. 5yumurta ve 1tabak makarna ye aşkam 9'da gör sonra bombayı
    bide spor yap 1ayda 6-7kilo garantisi.
  • 1. Fitness'a yazil, evde mevde olacak isler degil.
    2. Karbonhidrat ve protein agirlikli beslen. (Makarna, pirinc patates, tavuk, kirmizi et, ton baligi)
    3. Supplement kullan (Mass gainer, complex whey protein ve creatine)
    Sorun cozulur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.