Şimdi Ara

Acil nasıl şikayet edicem yardım oyun içinde koxp reklamı veriyorlar!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • [simage]http://image01.yuklet.com/files/5/624aeff3-Untitled-1 copy.jpg[/simage]

nedir bu boyle oyun içerisinde bile buna gözmü yumuluyor?

nasıl şikayet edilir yada biri şikayet edebilirmi yardım edin lutfen!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agni_tr -- 14 Ağustos 2006; 10:39:51 >

• bakanlar yorum yapmadığına gore sitenin adresini alıp koxp kasmaya gittiler demek ayıp be !!
  • ulen koxpu nasl yapıolar ? bu kadar kolaymı ya her patchde koxp çıkıyo.
    eğer bu kolaysa bu oyunda ne bçim bi güvenlik sistemi var ?
  •  Acil nasıl şikayet edicem yardım oyun içinde koxp reklamı veriyorlar!!

bu seferde tek tek özel mesaj atan tipler çıktı ortaya ...

(Söylediğim söz için özür dilerim ama, çok daha fazlasını hakediyor...

)
  • quote:

Orjinalden alıntı: agni_tr

nedir bu boyle oyun içerisinde bile buna gözmü yumuluyor?

nasıl şikayet edilir yada biri şikayet edebilirmi yardım edin lutfen!!

www.knightonlineworld.com adresine gir oradan oyunun resmi forumuna gir oynadığın serveri seç alt konu olara cheaters gibi bir bölüm var yeni konu açıp bu SS i ekle ve altına server ,saat ( server saatine göre Türkiye değil ),nerde çektiğin gibi bazı bilgileri yazıcaksın ve gerisi GM lere bırakacaksın.Bu adama verilecek tek ceza mute cezası olur zaten.

Not : Bu forum sitesinde sadece ama sadece ingilizce yazabilirsin.Türkçe yazmaya kalkma açtığın konu siliniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bufyyy -- 14 Ağustos 2006; 11:31:56 >

• Adamın attığı pm i ve senin yazını ingilizceye çevir. Aldığın SS ; yaptırım uygulamaya yeterli düzeyde bence... Foruma koyabilirsin. İlgilenirlerse gerekeni yaparlar ...
  • evet şikayeti bildirdim alicannn senin screen ide koydum sizde yollayın boylede şu pislikleri temizleyelim sanki biz bilmiyoruz kullanmayı koxp u da insanda biraz gurur şeref olcak neyse beyler sizde yardım edin butur olayları belgeleyelim...

herkese teşekkurler!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.