Şimdi Ara

Acil Lenova G580 Ekran Kartı Sorunu Harici

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MErhaba arkadaslar bugun müdürüm lenoıva g580 laptop almıs dedigine gore harici 1 gb ekran kartı var ama ram 4 gb kullanılabilir 2.91 gozukuyor ve ekran kartı o/b setupa girdim orada switchable graphics ve uma graphics var ikisinide denedim ama hep sistem intel 400 diye goruyor ne yapmalıyım ne olur yardım edin acil sabaha kadar uyku yok bana bunu halletmedende ise gidemem

• Masaüstüne sağ tıklayıp '' değiştirilebilir grafikleri yapılandır'' menüsüne girip '' yüksek performanslı gpu'' yu seçip harici ekran kartına geçiş yapabilirsin.
  • teşekkur ederim ancak masaüstünde oyle bir secenek yok sağ tıkta
  • Harici ekran kartının modeli ne?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gittinmi işe
  • işletim sistemini 32 bit kurmuşsunuz sanırım 64 gb kurarsanız ram i 4 gb olarak görebilirsiniz ayrıca ekran kartı sürücüsünü yanlış yükledi iseniz ekran kartını görmeyebilir..
  • işe gittim ama müdürün gözü önünden kaçtım harici ekran kartının modeli nvidia 610m evet 32 bitlik işletim sistemi kurdum aygıt yöneticisinde çift ekran gözüküyor intel hd4000 ve nvidia 610m biostatda dediğim bigi uma ve swithc.. graphic var uma dersem aygıtta sadece intel o/b olan gözüküyor ama biosta switc .. grap. dersem aygıt yöneticisinde iksiide gözüküyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu konuda bir gelişme olmuş muydu acaba, çözüm bulabildiniz mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.