Şimdi Ara

[Acil] KYK Bursları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler önümüzde rahat 1000 kişiden fazla adam var kuyruk neredeyse 1km var. Parayı illaha bugün mü almam lazım kart çıkartıp? yarın veya diğer günlere erteleme şansım yok mu ? acayip sıra var sınavım var saat 17:00 de.

• İlkte ödemeyi nasıl yapıyorlardı hatırlamıyorum ama kartınız varsa yani kartını çıkarttıysanız yarında herhangi bir bankamatikten çekebilirsiniz

O değil biri sıkmış ayın 6'sında yatıyor diye gece 12'de çıktım bakiye 00000.0000

O adamı arıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Djtiest_ -- 6 Ocak 2012; 13:04:12 >
  • Kart yok ilk bu sene alacağım işte. Acaba kartı çıkartmak için tek gün mü vermişler ? yoksa istediğimiz zaman çıkartabiliyor muyuz. Bu sıra bitmez.
  • Dilediğin zaman git çıkart
  • quote:

Orijinalden alıntı: Djtiest_

Dilediğin zaman git çıkart

Sağ ol dostum çıkıp gidiyorum şimdi bu kadar adamı beklesem rahat 3 saat sürer sınava geç kalıcam
  • Ben de sıradayım. Önümde muhtemelen 300 kişi vardır.
  • Ne acele.Pazartesi filan çıkarttırsak? yada salı çarşamba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp Öğrencisi ve KYK Yurdu !!
    11 yıl önce açıldı
    Yardım KYK bursuyla ilgili
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Djtiest_

İlkte ödemeyi nasıl yapıyorlardı hatırlamıyorum ama kartınız varsa yani kartını çıkarttıysanız yarında herhangi bir bankamatikten çekebilirsiniz

O değil biri sıkmış ayın 6'sında yatıyor diye gece 12'de çıktım bakiye 00000.0000

O adamı arıyorum

Birisi sıkmadı ortaya KYK sitesinde yazıyordu
  • istiyorsan 3 ay sonra git al bişey olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.