Bildirim
[Acil] KYK Bursları
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İlkte ödemeyi nasıl yapıyorlardı hatırlamıyorum ama kartınız varsa yani kartını çıkarttıysanız yarında herhangi bir bankamatikten çekebilirsiniz
O değil biri sıkmış ayın 6'sında yatıyor diye gece 12'de çıktım bakiye 00000.0000
O adamı arıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Djtiest_ -- 6 Ocak 2012; 13:04:12 > -
Kart yok ilk bu sene alacağım işte. Acaba kartı çıkartmak için tek gün mü vermişler ? yoksa istediğimiz zaman çıkartabiliyor muyuz. Bu sıra bitmez. -
Dilediğin zaman git çıkart -
quote:
Orijinalden alıntı: Djtiest_
Dilediğin zaman git çıkart
Sağ ol dostumçıkıp gidiyorum şimdi bu kadar adamı beklesem rahat 3 saat sürer sınava geç kalıcam
-
Ben de sıradayım. Önümde muhtemelen 300 kişi vardır. -
Ne acele.Pazartesi filan çıkarttırsak? yada salı çarşamba -
quote:
Orijinalden alıntı: Djtiest_
İlkte ödemeyi nasıl yapıyorlardı hatırlamıyorum ama kartınız varsa yani kartını çıkarttıysanız yarında herhangi bir bankamatikten çekebilirsiniz
O değil biri sıkmış ayın 6'sında yatıyor diye gece 12'de çıktım bakiye 00000.0000
O adamı arıyorum
Birisi sıkmadı ortaya KYK sitesinde yazıyordu -
istiyorsan 3 ay sonra git al bişey olmaz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X