Bildirim
Acil Konu İos Dan Anlayan Arkadaşlar Lütfen Bakın (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Audio recorder tam adi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: serif61
Audio recorder tam adi
inşallah çalışır Allah razı olsun -
quote:
Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL
quote:
Audio recorder tam adi
inşallah çalışır Allah razı olsun
Senden de Allah razi olsun cihazin jailbreakli ise calismamasi icin neden yok bende yuklu takir takir calisiyor valla sorunsuz ama unutmayin cydia dan yukleyeceksiniz appstore da filan aramayin appstore da ise yarayan kayit edici yok zaten yasal degil suc teskil ediyor ses kaydi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
Audio recorder tam adi
Senden de Allah razi olsun cihazin jailbreakli ise calismamasi icin neden yok bende yuklu takir takir calisiyor valla sorunsuz ama unutmayin cydia dan yukleyeceksiniz appstore da filan aramayin appstore da ise yarayan kayit edici yok zaten yasal degil suc teskil ediyor ses kaydi
bende neden bulamıyorum dedim :) malesef jailbreakli değil -
quote:
quote:
quote:
quote:
Audio recorder tam adi
bende neden bulamıyorum dedim :) malesef jailbreakli değil
Jailbreak yoksa boyle birsey bulman mumkun degil bosa arama asla bulamazsin ancak jailbreaklr mumkun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X