Şimdi Ara

Acil Kız Arkadaş Arıyorum!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 16 Yaşındayım. Sağlık okuyorum. (Anadolu Sağlık Meslek Lisesi 10. Sınıf Acil Sağlık Hizmetleri Alanı, Acil Tıp Teknisyenliği Bölümü) Hemşirelik sınıflarında bir sürü kız var. Okul genelinde bir erkeğe 12 kız düşüyor ama benim kız arkadaşım yok. Okulun en tipsiz, en kaba ve en öküz erkeklerinin sevgilisi var ama benim yok. Övünmek gibi olmasın biraz yakışıklıyım. Ama her aynaya baktığımda keşke birazcık öküz olsaydım da kızlar bana da baksaydı diyorum. Muhtemelen teklifimi kabul etmeyecek kız yok ama öyle pat diye de söylenmiyor. Hani sınıfları tek tek gezip gönüllü toplarmış gibi çıkma teklifi de edilmiyor malum. Kızların geneli ile aram iyi. Bir kavga falan çıkacak olursa kızlar hemen beni destekleyip savunuyor rakibime karşı. Sınıfın genelinde de böyle. Fakat benimle arkadaş olan kızların hiçbirisinin de benimle çıkmaya niyeti olduğunu zannetmiyorum. Zaten hiçbir kız benimle iki hafta çıkıp ayrılıp da mezun olana kadar benden kaçmayı istemez. Daha önce hiç sevgilim olmadı. 8. sınıfta defalarca 2-3 kızı alıp okulun son günleri okuldan çıkıp sahilde restoranlarda bir şeyler ısmarladığım olmuştur. Acemi de değilim yani. Bir kızla nasıl konuşacağımı ve ne yapmam gerektiğini biliyorum. Biraz da asosyal biriyim ama arkadaş çevrem geniş yine de. Genel olarak asosyal hacker veya gizemli karizmatik gibi bir stilim var. Bazen kızların staj sağlık üniformalarında bulunan T.C. kimlik numaralarını çaktırmadan ezberlerim. Okul numarası sayesinde de e-okuldan veya e-devlet gibi yerlerden hassas bilgileri öğrenip kızlara karşı karizma yaparım. Hani senin babaannenin kızlık soyadı Eser'mi? gibisinden yani. Kızlar da bana hayran kalırlar. Nereden buldun diye sorarlar ama kuşlar söyledi veya salladım tuttu gibisinden. Bazen de evime yakın bir evde oturan ve güzel bir kız kestirip takip ederim. Arkadaşları ile olan konuşmalarına kulak verip adını öğrenirim. Facebook'tan fotoğraflarına bakarım. Sonra bir gün gidip ansızın tanışırım. O daha benim adımı bilmezken ben senin adın Gamze değil mi? Ya da sen şu evde oturuyorsun. şu okula gidiyorsun gibi kızı şaşırtırım. Fakat tabi ki bu arkadaşlıktan ileriye gitmez. Geçenlerde okulda hemşirelik sınıflarından birinden bir kız ansızın benimle tanıştı. Adı B ile başlıyor. Sanırsam sevgilisi yok. O benimle tanıştı ve görüşürüz benim adım b***** dedi ve gitti. Şimdilik sadece Facebook' tan istek göndermekle yetindim. Ancak ben bu kızla nasıl çıkacağım? Bu kız bana biraz ılımlı gibi o yüzden onu hedefliyorum daha kolay olur diye. Ancak daha önce hiç sevgili edinme ihtiyacı hissetmedim. Çünkü daha çocuktum ve boyumdan büyük işler bana yakışmaz gibi. Silahı sadece sağlık raporu kusursuz olan askerlere verirler. Biraz ciddi bir iştir. Ancak sadece çocuklar silahçılık oynar. Bunlar da ciddi işler. Küçükken yaparsan çocuk olursun. Büyüyünce yaparsan adam olursun. Ancak yine de böyle giderse ben B***** ile sadece tanışacağım ve o da benim arkadaşım olarak kalacak. Öyle sevgilim falan olamayacak yani. Onun dışında benden nefret eden ve en ufak fırsatta laf sokmaya çalışıp beni aşağılayan kızlarda var ve Tarih performans grup ödevinde tam 1 değil 2 tane benden nefret eden kız ile aynı gruba denk geldim. Doğal olarak ben de onları sevmiyorum. Şimdi ben B***** ile nasıl sevgili olma aşamasına kadar gideceğim? Yardım edin. Yoksa 2000'lilerden (9. Sınıflardan) bir kızla mı çıkayım. 9. sınıflarda da güzel kızlar var aslında ama böyle giderse işim zor bir yetkili benle ilgilensin

• Bu cumle hayat kurtarir

Okul genelinde bir erkeğe 12 kız düşüyor ama benim kız arkadaşım yok.
  • kardeş sen yanlış foruma gelmişsin bu yazıyı okuyacak bi dh li tanımıyorum
  • Duşunduğun kişiyle olduğun kişi degilsin bence, psikoloğa git

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okuyan eksilesin beyler
  • Bloo. kullanıcısına yanıt
    Kardeş sen de çalışsaydın SBS' ye ve tuttursaydın sağlığı. Kızların içinde yüzerdin o zaman
  • Mülayim birisin sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun arkadaşı arıyorum?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Senden nefret edenler işte onlar seni becermek istiyor genç..

Ayrıca bu kimlik no ile yaptıklarını yapmamalısın sapık sanmasınlar.

Gözüne hangisi hoş geliyorsa onunla çok vakit geçirmelisin gerisi kendiliğinden gelir.

• 2000 li diye hitap ediyorsun, kendin 98-99 lusun be kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Originals

kardeş sen yanlış foruma gelmişsin bu yazıyı okuyacak bi dh li tanımıyorum

Okumamistim

• Okuyan?

• AYLIK
    SARIŞIN 200
    ESMER 350
    KUMRAL 280 LIRA KARDESIM EVE TESLİM EDIYORUM EK OZELLIK ISTERSEN ÖZELLIK BASI 50 LIRA FAZLA VERIYORSUN O KADAR.
    YANLIZ BU GUN KAPALIYIZ SERVIS YOK AMA HAFTA ICLERI GEL AL'DA 1 ORTA BOY ALANA 1 ORTA BOY VE 1 KUCUK PREZERVATİF HEDIYE.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dot -- 29 Mart 2015; 14:17:39 >
  • Beyler boşluğuma geldi okudum

Özet: Bir kız buna ılımlı davranıyormuş nasıl sevgili olurum bunla diyor

• Ah benim sapık stalker kardeşim benim

• De get lan

Bizde orada okuduk,okumasak inanacaz.
    Seni edebiyatçı olan müdür yardımcınıza bi şikayet edeyimde gör.
  • 12 kıza 1 erkek var ve sevgili yapamıyorsan düşündüğün kadar yakışıklı değilsindir. Zaten lisedesin tipin varsa her kız bakar.
    Madem yakışıklı olduğunu düşünüyosun git B'ye teklif et.

• birader detaylı okumak zor geldi aralardan 3-5 kelime seçip okudum.Sanırım kızların kanka olarak gördüğü erkeklerin nefret edip ılık sandığı adamlardansın yani benim seçip okuduğum kelimelerden bunu yorumladım.Ancak sorun şuki sanırım kamışa su yürümeye başlamış ve artık kızları sadece arkadaş olarak istemiyorsun ama malesef sen kızların kankasısın kızları inceden öküz olan erkekler alır dediğim gibi sen onların kankasısın.

Ama yanlış anlamış olabilirm çünkü hepsini okumak zor geldi eğer özet çıkartırsan mevcut yazının 1/4'ü kadar o zaman bi daha yorumlayan arkadaşlar olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.