Şimdi Ara

Acil kitap önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün kitap almaya gideceğim. İki tane öneriye ihtiyacım var. Önerileriniz roman türünde olsun lütfen. Özellikle sevdiğim bir tür (polisiye,macera vs.) yok. Varsa da henüz keşfetmedim.

Dünya çapında tutmuş kitapları tercih ederim. Simyacı, Sineklerin Tanrısı, Kızıl Nehirler vs. gibi.

Son olarak herkesin cool görünmek için elinde taşıdığı "elif gibi sevmek, kürk mantolu madonna" gibi kitaplara karşı önyargılıyım.

Edit: Otomatik portakal ve yüzyıllık yalnızlık aldım. Umarım akıcı kitaplardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isengardlı -- 29 Ağustos 2015; 12:04:57 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Babalar ve oğullar
    Fareler ve insanlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kürk mantolu Madonna'nın hakkını yiyor insanlar. Gerçekten okunması gereken bir kitap. Türk Edebiyatı'nın Turgenyev'idir Sabahattin Ali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawlord -- 28 Ağustos 2015; 14:13:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elif Gibi Sevmek ile Kürk Mantolu Madonna'yı nasıl karşılaştırabiliyorsunuz arkadaş ya?! Bir şeyin popüler olması kötü olduğu anlamına gelmez. Elif gibi sevmek dediğin muhafazakar genç kızlarımıza hitap eden, boş, bomboş, sıfır edebi değeri olan bir ÇÖPLÜK. Çok net söylüyorum okuyan da okutan da boştur, dünyaya en ufak bir katkısı olmaz.

Sabahattin Ali'nin eserlerini bunlarla karşılaştırmayın.
  • Otomatik Portakal
  • Soğuk Espri kullanıcısına yanıt
    İsmine daha önce çok rastlamıştım zaten. Vikipediden içeriğine baktım, sürükler gibi sanki. Alacağım kitaplardan birincisi bu olacak. Teşekkürler.

• 200 sayfadan daha kısa zaten, çabuk bitiyor. Rica ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kitap Önerisi
    3 ay önce açıldı
    ACİL COĞRAFYA KİTABI ÖNERİSİ
    10 yıl önce açıldı
    Laptop önerisi acil
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • EhrimeN kullanıcısına yanıt
    Hocam aniden patlayıp milletin kendine havalı/kültürlü görüntüsü vermesine alet olması yönünden benzetiyorum. İçerik hakkında hiçbir fikrim yok. Kitap belki çok güzel, hayran kalacağım bir kitap. Fakat bu önyargımı yıkamıyor. Elimde değil maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isengardlı -- 28 Ağustos 2015; 14:36:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ithelien

Hocam aniden patlayıp milletin kendine havalı/kültürlü görüntüsü vermesine alet olması yönünden benzetiyorum. İçerik hakkında hiçbir fikrim yok. Kitap belki çok güzel, hayran kalacağım bir kitap. Fakat bu önyargımı yıkamıyor. Elimde değil maalesef.

Sabahattin Ali'nin her eseri Türk Edebiyatı için çok değerlidir. İlla Kürk Mantolu Madonna'yı okumanıza gerek yok, diğer kitaplarına da bakabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.