Şimdi Ara

Acil İstanbul'da forumdan avukat araniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle olayı kısaca özetliyim;
    2006 yılında bir arkadaşımla iş kurmak için anlaştık daha doğusu bana iş kurucam bana ortak olurmusun dedi bende o sırada başka bir şehirde çalışıyordum ama hem arkadaşımı sevdiğimden hemde bu tarz iş hevesim yüzünden tamam dedim(memur zihniyeti malum).
    7000 TL. kendisine ödeme yaptım gittim dükkanı açtık ve sonrasında akadaşım işlerin çok iyi olduğunu söylemesine ragmen bana hiç ödeme yapmadı, 1 ay sonrada benden habersiz kapattı dükkanı kendisine başka dükkan açtı.

Banada alacağıma karşılık senet verdi. Seneti tabii ki zamanında ödemedi bende avukata verdim. Bizim avukat yasal faiziyle bana 8000 küsür lira ödeme olacağını anlattı ve beklemeye geçtik sonrasında avukatdan 6 ay haber yok bana şahsı bulamadığını söyledi ben face'de olduğunu hatta istanbulda çalıştığı yerde şans eseri kendisini gördüğümü belirttim 1000 TL. kadar haczetti kendisinden (büyük kısmını masraf olarak kendine aldı) ve o kadarla sınırlı kaldı sonrasında bi 6 ay daha haber yok bu sefer babam yerine kendisiyle ben gittim görüşmeye bana yerini gene tespit edemediğini, üstüne birşey olmadığını söyledi, bende moda dergilerinde ve sanal medyada hakkında 10 larca haber çıktığından merkezi bir semtde moda evi sahibi olduğundan bahsettim ve beklemeye geçtim, sonrasında avukatımız hacze gider ve kefil alır, kefilin üstüne çünkü dükkanlar kefilde şahsın ortağı (açıkcası paravan) neyse taksitlendirme yapılır ve şahıs 1 taksidi öder gerisini ödemez.

Bugüne gelelim yıl 2012 elime geçen meblağ 1000 Tl. den az ve dosya açık vaziyetde(avukatdan anlaşarak ve kendisine emekleri için teşekkür ederk dosyayı aldık) beklemekte ,bu durum gurur meselesi olmuş durumda ve hakkı olan yasal faiziyle 13.000 küsür lirayı almak istemekte bu şahısdan, nasıl bir yol izlememeizi önerirsiniz o kadar gazete var dükkanların sahibi olduğuna dair internet siteleri var ama hala haczedilemedi yada tedbir uygulanmadı ... İstanbulda bana yardımcı olacak avukat arkadaşların yardımını bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Avukat o arkadaşınla anlaşıp seni çarpmış galiba hocam...
  • bu işi avukat değil MAFYA çözer
  • quote:

Orijinalden alıntı: trabzonfalcon

bu işi avukat değil MAFYA çözer

thy beni ucaga almadi
    400€ +
    Simdi butun harcamami + otel + telefon +

Ucak bileti teklif ediyor napim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turk-Engineer

quote:

thy beni ucaga almadi
    400€ +
    Simdi butun harcamami + otel + telefon +

Ucak bileti teklif ediyor napim?

Avukata danış belki bişeyler koparırsın yalnız paranın yarısını avukat alır ona göre teklifte fena deil :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: PS3!BF3!

Avukat o arkadaşınla anlaşıp seni çarpmış galiba hocam...

Ustad o konulara girmek istememem piyasada o kadar avukat hatta arkadaslarim olmasina ragmen forum da avukat aramamdan bi cikqrim yapabilirsiniz zatenn...
    Meblagin tatminkar yuzdrlik bi dilimini vericegim zaten genc bi avukat icin firsat olsun benimde isim hizli gozukdun amac

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtasova -- 25 Temmuz 2012; 17:39:12 >
  • quote:

Adaleye guvenimiz bu anlamda sonsuz amacim surekli calisabilecegimiz genc bi avukatla isleri cozmek

• up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.